Recensies Ouder-kind tandem


Marianne Van mourik over Ouder-kind tandem:
7

"Super tevreden met de vriendelijke service van het personeel van de vestiging in Hoenderloo!! "
Marleen Weed over Ouder-kind tandem:
10

"Super dag. Hele leuke route en de fietsen waren comfortabel. Kinderen (7 en 9) vonden het heel leuk en hebben goed meegetrapt "
Sophie Van maaswaal over Ouder-kind tandem:
8

"Erg leuk activiteit al is de tandem wel heel erg zwaar om een hele route te gaan fietsen."
Floor Boom over Ouder-kind tandem:
10

"Hele vriendelijke medewerkers die je alles duidelijk en enthousiast uitleggen. Super leuk uitje met kids! "
Madelon Van der Velden over Diversen:
1

"Tandem is op zich heel leuk. Helaas waren de tandems technisch niet op orde waardoor het erg zwaar fietsen is geweest en eigenlijk niet te doen. Eerder hebben we ook een tandem gehuurd en dat was echt perfect. Bij teruggave tandem situatie toegelicht maar leek niet echt serieus genomen. "
Marcel Visser over Diversen:
5

"Prima service"
Rene Gresnigt over Ouder-kind tandem:
9

"Vriendelijk personeel. Goede uitleg gehad. "
Eva Goudsmit over Ouder-kind tandem:
1

"Slecht onderhouden fietsen. Een rem werkte niet goed versnelling stuk. Fiets trok erg naar links. Andere fiets kon niet achteruit en rammelde behoorlijk. Prachtige omgeving maar kwaliteit fietsen viel erg tegen."
Madelon Van der Velden over Diversen:
9

"Top dag gehad met de ouder kindtandem. Heerlijk gefietst op de Veluwe. Een aanrader voor iedereen. Leuk te combineren met de puzzeltochten voor kinderen die te vinden zijn bij het bezoekerscentrum op de Veluwe. "
W van Tent over Ouder-kind tandem:
8

"Vriendelijk geholpen in Hoenderloo met o.a. instellen zadels. Ouder-kind tandem was een suc6. Reed prima. Mooie omgeving. Wel zou even een standaard checkup van de fiets goed zijn, zoals ook terug komt in de vele negatieve recenties. Standaard werkte wel maar zat speling op en de voorband had wat harder gemogen (scheelt weer met trappen). Overigens kon ik altijd bellen als er wat met de fiets was en omruilen als deze fiets niet in orde was. Dat stelde ook meteen gerust."
Yannis De Clercq over Diversen:
9

"De tandem had wat gebreken. De ketting was te lang waardoor die bij elke omwenteling tegen de beschermkast sloeg."
Liesbeth Kuijpers over Diversen:
8

"Alles was prima alleen de ouder/kindtandem was erg zwaar om mee te fietsen zeker heuvel op was erf zwaar"
Maite Harting over Diversen:
10

"Super dag gehad, werden keurig geholpen bij aankomst en terugkomst. Staat van de fietsen vond ik niet 100%, maar dat mocht de pret niet drukken!"
Jan Taal over Ouder-kind tandem:
6

"Bijzonder leuk om met de tandem met kind te rijden. Maar de tandem heeft wel onderhoud nodig, rijdt wat zwaar en standaard brak af want was volledig doorgeroest . . ."
P Hancke over Ouder-kind tandem:
10

"Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Goeie kwaliteit tandem."
Tim Smulders over Ouder-kind tandem:
6

"De fietsen zouden - zeker nu we uit de winter komen en er tijd voldoende is geweest - wel een update mogen krijgen. De zadels zijn niet comfortabel meer, de remmen vragen om aandacht en de versnelling werkte niet van 1 fiets. We hadden een leuke route en kregen tips over de omgeving. Leuk en enthousiast gemeld. Wellicht een idee om iets meer op de hoogte te blijven van de openingsdagen van de lokale horeca. Maandag is er veel gesloten namelijk."
Dennis Huttinga over Ouder-kind tandem:
8

"Zeer vriendelijk en behulpzaam!"
Jacco Stam over Diversen:
6

"2 ouder kind tandems gehuurd. De tandems zijn relatief duur voor wat je er voor krijgt, ze zijn wel wat verouderd. In de omgeving zijn goedkopere te huur. De ontvangst was vriendelijk en uitleg duidelijk. En de omgeving is erg mooi om in te fietsen"
Mirjam Bosch over Ouder-kind tandem:
7

"Beste mensen bij de Veluwe Specialist Garderen, Het fietsen zelf is heel leuk, maar de service en het materiaal is niet in orde: - Bij inschrijving voor de nieuwsbrief ontvang ik een kortingscode. Deze wordt in het besteloverzicht goed verwerkt, maar wanneer je met Ideal betaalt, wordt de korting niet verrekend. Hier al contact met David over gehad, nieuwe code ontvangen, maar werkt wederom niet. Aangegeven tijdens het ophalen van de fietsen (17/10). Antwoord medewerkster: "We zullen even overleggen wat we hier mee moeten." Dat klopt niet. Als jullie systeem niet werkt, boek dan gewoon de beloofde korting terug. - Wij hadden fietsen voor twee dagen gehuurd. Na dag een hebben we ze gestald bij de fietsenschuur (zoals afgesproken met degene die ze uitleverde die ochtend), en tegen een medewerker gezegd dat we ze morgen weer op komen halen. Volgende ochtend: fietsen verdwenen. Uitgeleend aan een andere klant. Vervolgens duurt het haast een uur (met twee kleine kinderen) voordat we daadwerkelijk op pad kunnen. Een andere tandem werd ergens vandaan gehaald, hiervan kon het zadel niet versteld of vastgezet worden. Niet bruikbaar. Lang gewacht op een poging tot reparatie, uiteindelijk ons oudste kind maar zelf laten fietsen, wat nèt ging. In al die tijd geen excuses, bekertje appelsap voor de kids oid. - Bij terugkomst van dag 2 nogmaals de kortingscode aangekaart. Dit werd in het logboek gezet en zou de volgende dag besproken worden. We zouden rond 20 oktober gebeld worden. Nog niets gehoord. Kortom: slechte service, niet klantvriendelijk en beloftes worden niet nagekomen. We huren al 5 jaar fietsen bij jullie, maar na deze ervaring moeten we misschien eens wat dingen herzien. Hoe het ook had kunnen gaan: - Kortingscode wordt niet verwerkt bij betaling, klant meldt dit. Reactie: Erg vervelend, we zoeken het uit. We hebben hier geen contante kas, maar maken de beloofde korting alsnog over. - Fiets wordt -ondanks vooruit betaalde huur van 2 dagen- aan andere klant uitgeleend. Reactie: Hier is duidelijk iets fout gegaan, excuus. We gaan dit even uitzoeken. Wilt u of de kinderen iets te drinken terwijl we dit in orde maken? En dan bel je óf de klant die zojuist met onze fiets is weggereden, óf je zorgt dat er heel vlot een deugdelijke vervanging is. - Na afloop van de tweede dag had het jullie gesierd om iets te doen voor het lange wachten en dat we de betaalde en gereserveerde fietsen niet beide dagen konden gebruiken. Met twee kleine kinderen kiezen we niet voor niets twee ouder-kind tandems. Al was het maar een bon voor een ijsje op de hoek geweest voor de kinderen. In de herfstvakantie kunnen jullie logischerwijs veel boekingen verwachten. Zorg dan dat al het materiaal vooraf in orde is. Ik hoop alsnog een reactie van jullie te ontvangen. Met vriendelijke groet, Mirjam Bosch 06 45 090 287"
A Verriet over Diversen:
2

"Wij zijn helaas niet tevreden en zullen dit ook in de review zetten op Facebook. Niet eerder een ontevreden bericht ergens achter gelaten, maar nu is het echt nodig. De fietsen waren oud en fietsten niet fijn. Mijn moeder (slecht ter been), kreeg een erg oude elektrische fiets waar ze zich niet zeker op voelde. Ze besloot niet mee te gaan, maar moest wel het volledige bedrag voor de fiets afrekenen. We kregen een "speeltuinroute" mee. Leuk voor de kinderen met veel speeltuinen. Helaas geen speeltuin gezien. Er waren wegen afgesloten. Dit was niet bekend bij de medewerkers. Al met al: veel geld betaald voor erg slechte service. Jammer! "
JG Mulder over Diversen:
1

"Tandems waren van slechte kwaliteit. Halverwege zat de zadel van een tandem (ouder kind) los. Versnelling van deze fiets werkte ook niet optimaal. Omdat het stuur van de ouder kind tandem niet hoger kon moesten we een gewone tandem hebben. Dat werd natuurlijk €12,5 duurder. Reactie op de niet goed functionerende fiets was “jammer jullie hebben in ieder geval wel lekker kunnen fietsen”. "
Lizzy Heuff over Ouder-kind tandem:
10

"Was erg leuk"
W. Kruijer over Ouder-kind tandem:
1

"De activiteiten kunnen we niet beoordelen. We hebben twee ouder/kind tandems gehuurd om daarmee door het Park de Hoge Veluwe te fietsen."
Hanneke Roosenboom-Vogels over Diversen:
6

"Ketting smeren"
Rene Gresnigt over Ouder-kind tandem:
10

"Topservice en aardig personeel! "
Lotte van den Berg over Diversen:
2

"Wij zijn teleurgesteld. De fietsen voldeden niet aan de verwachting. Met name de ouder-kindtandem was slecht: te groot voor onze dochter van ruim 5 waardoor zij niet goed mee kon fietsen. We hebben zelf de stand van het stuur voor haar aangepast zodat ze iets minder voorover hoefde te zitten, maar dat was door roest lastig. Verder trapte de tandem door in 2 en 4, liep aan, trapte erg zwaar, remmen deden het niet goed, etc. Ook de unisex fiets mankeerde het een en ander: remde onvoldoende, er zat een slinger in de trappers, hij kraakte. Hij fietste een stuk minder zwaar dan de tandem, maar nog steeds niet lekker. Wij hadden voor jullie gekozen in de veronderstelling betere kwaliteit te huren dan we bij de goedkopere concurrenten zouden krijgen, maar dat viel erg tegen. Ook de service was niet wat we verwacht hadden. De fietsen werden zonder afstemming meegegeven (niet even op maat gezet bijvoorbeeld) en bij terugbrengen kreeg ik geen ruimte om feedback te geven. ("zet ze daar maar neer, zo is het goed" en toen liep hij weg)"
Merel Zwenger over Ouder-kind tandem:
8

"Het fietsen met de ouder-kind tandem is zeker heel leuk om een keer te doen. De medewerkers zijn heel vriendelijk, maar het op hoogte stellen van het zadel of de uitleg over het 'vrij' zetten van het meetrappen van het kindgedeelte kwam wat knullig over. Dat ligt overigens niet aan de inzet van het personeel, maar meer over de kennis van de fiets. Toen we onderweg pech kregen is de tandem omgewisseld, prima verlopen. Wij vonden de fietsen wel wat verouderd, maar hebben wel plezier gehad. "
I Bouma over Diversen:
8

"Fijne en duidelijke uitleg bij gebruik van de elektrische fietsen. "
Robert van Leersum over Diversen:
8

"Helaas was de ouder-kind tandem niet in goede staat. De vrijloop voor het kind deed het niet, zodat ze de hele 45 KM mee heeft moeten fietsen, wat voor een kind van net 5 geen pretje is. (voor de ouders daarna ook niet!)"
Alida Vasse over Diversen:
1

"Toen wij een week geleden een onze gehuurde fietsen ophaalde in hoenderloo, schrokken wij ontzettend. Ik had van te voren gebeld en uitgelegd, dat we op fietsvakantie gingen met deze fietsen. De fietsen, waren oud, verrot em krakkemikkig. En helemaal niet zo als beloofd, goed. De vrouw die ons hielp, was totaal niet geïnteresseerd in onze opmerkingen em liet dit duidelijk merken. 1 vd fietsen had een flinke boggel in het voorwiel. In otterloo vroegen we om een andere, maar dat kon niet. Een dag later in garderen, probeerden we nog maals en werden er geholpen door een aardige meid. Ze hadden een andere, ietsje pietsje beter. Na 5 dagen fietsen, kregen we een klapband. Via WhatsApp hadden we contact en werden we TOP geholpen door een mam uit hoenderloo. Hij bracht een volwassen fiets en een mountenbike. Top service! De kwaliteit was dus ontzettend slecht, maar de service was top! Maar verhuur deze fietsen niet meer! zijn voor het geld, wat je betaald het niet waard "
Mathilde Oussoren over Diversen:
10

"Een babyschaal bij de bakfiets verhuren zouden wij fijn vinden. Verder behulpzame en vriendelijke medewerkers en goede fietsen."
Dennis Bruintjes over Ouder-kind tandem:
7

"De fietsen zijn een beetje op hun Latijn. Er mankeerde aan elke fiets wel iets. Dat was wel een beetje jammer. Verhuur goede fietsen of verhuur ze niet. Service is wel prima."
Tim oude Elferink over Ouder-kind tandem:
6

"De fietsen waren niet fantastisch. Buiten dat ze gewoon oud waren, waren ze niet helemaal in orde. De ene had een scheef zadel, dat voor geen meter zat. De andere had zachte banden. Ook zou het handig zijn om bij de uitgang zo'n fietsroute bordje te plaatsen. Het was leuk om te doen, maar de fietsen zijn we niet erg over te spreken."
Ybeliene Bouwmeester over Diversen:
10

"Ik heb mijn 13e verjaardag hier gevierd. Toen ik hoorde van mijn ouders dat we op een tandem gingen, dacht ik dat wordt niks aan. Maar wat een super toffe ervaring. We hebben de route van 19 km gedaan en deze was echt mooi! En de tandems waren absoluut niet zwaar om te fietsen. Met 5 tandems waren we op pad en we hebben super veel gelachen. Het ontvangst bij de receptie was goed en de receptioniste was erg aardig. Ook de jongen die ons instructies gaf, nam de tijd. Super bedankt voor alles, groetjes Charmayne "
mathilde messelink over Diversen:
9

"Een heerlijke middag gefietst met mijn dochter van 5 op een ouder-kind-tandem! De fiets was fantastisch en we kregen een leuke route mee. Vriendelijk personeel. "
Willeke Smit over Ouder-kind tandem:
3

"De fiets had wat mankementen"
Marjolein Weis over Diversen:
1

"Heel erg slecht. We reserveren 2 ouder kind tandems en een hondenkar, de reservering wordt gemaakt en geaccepteerd. Op het moment dat we ter plekke zijn wordt ons ineens verteld dat een hondenkar niet achter een tandem kan. Er wordt gezegd dat er is gebeld maar niemand heeft ons gesproken. Terwijl er wel actief mailverkeer is geweest ivm het verzetten van de reservering, via dat kanaal geen enkel bericht. Op de vraag of de reservering niet het juist moment was geweest om dit te melden kregen we de opmerking dat daar teveel reserveringen voor binnenkomen. Ook zou er wel iets over op de site staan. Het lag met andere woorden eigenlijk gewoon aan ons.. We waren er op dat moment eigenlijk al klaar mee maar we hebben toen toch maar de “oplossing” 1 tandem met 2 losse fietsen geaccepteerd want de kids hadden er uitgekeken naar het fietsen op een tandem, dus we zouden wel wisselen. Komen we bij de hondenkar, staat daar een uitgeleefde, niet afsluitbare kar waar niet eens een medium size hond in kan. Tenminste niet normaal zittend, enkel plat liggen. Daarnaast was de hond niet vast te zetten en was het klittenband helemaal kapot. Hij was totaal niet afsluitbaar en de hond kon er zo uit springen. Een zeer onwenselijke situatie op de openbare weg, levensgevaarlijk voor mens en dier. Toen ik dit onder de aandacht bracht werd er glazig gereageerd door de werknemer, een tiener zonder enig inzicht of commitment. Lang verhaal kort hadden jullie geen oplossing voor de onacceptabele situatie. Dus dat heeft er in geresulteerd dat ik anderhalf in de auto heb gezeten om onze hond dan maar weg te brengen. We zijn toen nog wel gaan fietsen op 2 tandems, maar je zult begrijpen dat de lol er totaal vanaf was. We gaan dit zeker nog een keer proberen, maar zeker niet via jullie. Jullie hebben een leuke dag waar we als gezin naar uitkeken als bedrijf verpest voor ook nog eens een belachelijk tarief. Die hoge prijs hebben we helaas op geen enkele manier terug gezien in de kwaliteit en/of klantgerichtheid van jullie mensen en materiaal."
Oscar Spauwen over Diversen:
10

"Vriendelijk ontvangst, fietsen stonden al klaar, fijn dat ondanks corona we gebruik mochten maken van de toilet, mooie route aangeboden uit een grote selectie. En de kwaliteit van de fietsen was ook beter dan in vestiging Otterlo."
Patricia Coleman over Ouder-kind tandem:
10

"Easy to book, friendly staff and a great day out"
A.M.F. Reinders over Diversen:
9

"Volgende keer even banden checken, die hebben we zelf nog opgepompt"
Lydia Mijnarends over Ouder-kind tandem:
9

"Een super fiets. Had er 1 gereserveerd via internet zonder tassen. Er stond er 1 met tassen klaar. Aangezien ik onze spullen in eigen tassen had gedaan is een fiets met tassen niet handig. Gelukkig een fiets mee gekregen zonder tassen. Helaas een fiets zonder slot. Dus bij de supermarkt gewoon de gok gewaagd. Er was een Versnelling die niet zo lekker liep. Volgens mij was het 6 daar kwam die niet in en sprong naar veel lager of hoger en bleef ratelen. Mijn dochter had wel zadelpijn of het nou aan het zadel lag of dat ze geen vetjes heeft geen idee. Bij regen schoot het linker handvat achter er makkelijk af ook het voorste rechter handvat zit los. De standaard zat erg laag bij de grond en dat hoorde je wanneer je de bochten net iets te scherp nam (normale fiets normale bocht) of hobbeltje over ging. Verder alles perfect!!! We hebben alle weersomstandigheden doorstaan. Hoosbuien, hagel, tegenwind. Maar mooie route van Garderen naar Apeldoorn daarna door naar Arnhem en via de hoge veluwe naar Otterlo zo door stroe weer naar Garderen. Wie weet volgendjaar weer. Maar dan hopelijk beter weer. Hartelijk dank voor het lenen van de fiets. We hebben een prachtige eerste fietsvakantie met moeder dochter gehad!"
Wilma Van der Vlugt over Ouder-kind tandem:
9

"Heerlijke fietsrit gehad! Kaartje met knooppunten voor de route werkte heel fijn! "
Dorinde IJdo - van der Zee over Diversen:
8

"Fietsen waren goed in orde, medewerkers stellen de fiets in en geven instructie, dat vind ik heel netjes en vriendelijk. Ook goede service om route mee te krijgen. Kleine tegenvaller was de 'speeltuinenroute' waar alleen aan het begin een speeltuin te vinden was. "
Evelien Luijt over Diversen:
9

"Hele leuke tocht. Alleen is het stuur van de tandem best hoog en dat fietst na een tijd wat minder prettig. Lunch was lekker en route duidelijk."
H hermans over Diversen:
9

"Had a superb day!"
Nelleke den Besten over Diversen:
10

"Wij hebben onwijs genoten van de rit op twee tandems en een e-loopfiets. De vaste route voor de e-loopfietsen is hartstikke mooi en de instructie was goed."
Marije Veer over Diversen:
9

"Ondanks kou en wind hebben we genoten van het fietsen in de prachtige omgeving."
Stefanie Veen over Ouder-kind tandem:
10

"Na een goede uitleg en vriendelijke lach hebben wij genoten van de tandemfietsen samen met onze kinderen in de prachtige omgeving van Otterlo. Door middel van een gegeven knooppunten route van 20km waarbij je mooi door de heide en bossen fietst, erg leuk! Er zijn binnen deze route stopplekken zoals een picknickbank of boerderij de Mossel waarbij ze kunnen spelen en je wat eten&drinken kan bestellen. Super uitje ondanks het koudere weer en helaas geen zonnetje... maar zelfs dat kon de pret niet drukken! "
C.A. Roest- Meynen over Diversen:
10

"Hele aardige en professionele mensen die je goed helpen en duidelijke instructies geven"
O. Spauwen over Diversen:
10

"We thoroughly enjoyed our ride on the tandem bikes. The nature in de surroundings of Otterlo are very nice. A good mixture of open and wooded areas. The staff was super friendly and provided a challenging cycle tour. Different distances are available. We definately recommend renting here!"
Kirsten Smit over Diversen:
9

"Het was die dag erg druk bij het afhalen en daardoor wat rommelig. Maar iedereen bleef vriendelijk en behulpzaam. Leuke tocht gemaakt! Aanrader!"
Ubo Smid over Diversen:
2

"Voor een fiersverhuurder mogen de fietsen echt van betere kwaliteit zijn. Ze staan niet klaar als je aankomt, je moet lang wachten voordat je geholpen wordt. We huren vaak bij jullie omdat het systeem zo makkelijk is, maar de fietskwaliteit mág echt beter "
Marion Kappert over Diversen:
8

"Tandem met vreselijke versnellingen en zonder slot. Fietste wel lekker. Aardige medewerkers!"
A Kalkman over Ouder-kind tandem:
8

"Beetje verouderde fietsen, bel kinderen kapot. "
Johan van der Veen over Diversen:
8

"Vriendelijk en bekwaam geholpen."
Monica Kessel over Diversen:
9

"Leuke tour met loopfiets. Leuk om dat met een loopfiets te doen! Absoluut aanrader. Echter tandem was niet echt comfortabel. Slecht zadel en trapte zwaar. Maar desondanks toch een mooie fietstocht gemaakt en een leuke tijd gehad."
D. Plantinga over Diversen:
9

"Vriendlijke medewerkers. We misten een slot op de ouder-kind tandem. En de banden waren wat zacht."
K Smid over Diversen:
6

"Vriendelijke medewerkers, maar de fietsen mogen wel beter gecontroleerd worden voordat ze weer uitgehuurd worden. Ook banden oppompen voordat de fiets uitgeleend wordt, zou ook fijn zijn. We huren zeker weer, want het gemak van huren via de website is erg fijn. "
Jacqueline Oud over Diversen:
10

"Online de fietsen besteld, we konden kiezen uit verschillende fietsroutes en hebben heerlijk genoten met het gezin! De medewerkster dacht goed met ons mee over een te huren fiets en van een fiets zat het zadel niet prettig en werd direct omgewisseld voor een ander zadel, bij terugkomst werden we weer hartelijk verwelkomd en werd er even gezellig gesproken en gevraagd welke kant we weer op moesten richting huis ivm een afgesloten weg in de buurt. Super! Fijn contact en zeker voor herhaling vatbaar!"
Margrietha Nijhof over Diversen:
9

"Super op weg geholpen & goed advies over de route. Die was prachtig! Bedankt!"
Sigrid Udink over Ouder-kind tandem:
8

"Een super leuk uitje voor vader en zoon! Leuke route, ruim 30km gefietst! De eerste tandem die we meekregen had een slag oid in de achterband. Teruggekeerd en omgeruild gelukkig was er nog 1 beschikbaar. Misschien een tip om de tandems van te voren te controleren?"
Lijanne Otto-Vollaard over Diversen:
10

"We hebben heerlijk gefietst. De ouder-kind tanden ging kapot, maar binnen een half uur was er een nieuwe. Hele goede service!"
Rob Daalmeijer over Diversen:
5

"Ouder kind tandem gedateerd, toe aan groot onderhoud/vervanging, enorme slag in achterwiel, geld niet waard"
Saniye Bizot over Ouder-kind tandem:
7

"Erg leuke activiteit. Vooral de kinderen hebben genoten. Voor ons als volwassenen die niet veel fietsen was het wel erg zwaar. We hadden de kinderroute genomen omdat ik had gelezen dat je dan ook langs leuke speelplekken zou komen. Maar dit viel helaas erg tegen. "
Sonja Uiterwijk over Diversen:
4

"Wij hebben 2 ouder-kind tandems gehuurd voor een tocht met onze tweeling van 7 jaar. Deze fietsen zijn erg verouderd en hebben meerdere mankementen. Dat is€25 per fiets wel erg veel geld. We hebben dit ook aangegeven bij het inleveren en later via e-mail. Helaas is hier geen reactie op gekomen. "
M Krabbendam-Cech over Diversen:
10

"Goede nette tandems, rijden prima!"
Joost van den Brink over Ouder-kind tandem:
4

"Activiteit is ons tegengevallen. Het materiaal de fiets schakelde bij een fiets niet goed, precies de versnelling die je het meest moet gebruiken. Dat vond ik wel jammer, want je mag toch aannemen dat het materiaal in orde is. Dames hebben ons bij aankomst goed geholpen met route. Afstellen fiets hadden we zelf alerter moeten zijn met vooral de sturen."
H.R. Onrust over Ouder-kind tandem:
7

"Van een groot fiets specialist zoals "Veluwe Specialist" verwacht ik een goede fiets. De ouder-kind tandem die wij meekregen leek goed in orde. Maar eenmaal op de routes bleek dat de fiets erg zwaar en slecht schakelde (je moest je voeten helemaal stil houden anders schoot hij niet in de versnelling). Bovendien moest het zadel van de kleine worden versteld, maar daar was geen mogelijkheid voor. Hierdoor was het beneden verwachting en de prijs te hoog. De activiteit zelf is natuurlijk supermooi, aanrader voor iedereen!"
Liesbeth Klein over Diversen:
8

"Jammer dat er niet gekozen kon worden uit kinderzitjes voor verschillende leeftijden. Maar verder helemaal prima! Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Top! "
Heidi Samstag over Ouder-kind tandem:
10

"Top!"
Moniek van Gerven over Diversen:
9

"Super leuke dag met leuke route! Het tandemfietsen viel een klein beetje tegen (was best pittig) maar wel leuk dat ook onze jongste van 4 mee kon."
A.M. de Pater over Diversen:
8

"We reden weg bij de vestiging in Hoendelo met een ouder-kind-tandem, die vlak voor Otterlo een lekke achterband bleek te hebben. Bij de vestiging in Otterlo kregen we vlot en zonder problemen een vervangende ouder-kind-tandem mee. Super service! "
M Van hassel over Ouder-kind tandem:
10

"Superleuk om met de kinderen een tandemtocht te maken!"
E. Bakker over Ouder-kind tandem:
7

"Heel goed geholpen door het aanwezige perdoneel. Vooral door de aanwezige jonge dame. Bij erge druktr als nog een ouder/kind tandem kunnen huren. Hierdoor nog heerlijk over de Veluwe kunnen fietsen met mijn zoon. "
Meindert Van Dijk over Ouder-kind tandem:
2

"Het was een leuke fiets qua concept. Onderhoud echter zeer matig. Achterrem werkte bijna niet (kon doorfietsen met ingesneden rem). Kabels waren roestig, hadden al veel eerder vervangen moeten worden. Zou eigenlijk niet moeten kunnen om een fiets zonet verhuren. "
Robin Huijzer-Westhoff over Diversen:
4

"We hebben het met elkaar gezellig gehad. Maar de fietsen waren niet goed afgeleverd. Zachte banden, vieze handvaten, kapotte versnellingen en dan hebben we het nog niet gehad over de route die veel te hoog gegrepen was voor mensen die niet veel fietsen. Ik miste daarin wat meer informatie vanuit het personeel naar ons toe als groep. Wat jammer was is dat door al die dingen er weinig genoten is van de mooie omgeving. "
Elena Abasi over Ouder-kind tandem:
10

"wij hebben twee ouder-kind tandems gehuurd en ontzettend genoten! Dank aan alle medewerkers! "
Hpc Van der Meijden over Ouder-kind tandem:
10

"wij hebben een fantastische dag gehad klein minpuntje was dat de versnelling van 1 van de tandems niet werkte vooral bij Oosterbeek bleek dit jammer :-) toen we berg op moesten heeft geen afbreuk gedaan aan onze leuke dag de omgeving is fantastisch en het weer was ook top"
Denise Robers over Ouder-kind tandem:
10

"Super leuke tocht gemaakt, wat een mooie omgeving! Flinke tocht, maar door de tandems goed vol te houden voor de kids."
Jesse van Cleef over Ouder-kind tandem:
10

"Prima en prettig geregeld"
J. Wielakker over Ouder-kind tandem:
9

"Fijne tandem, vriendelijk personeel en een heerlijk dagje Veluwe gehad! "
Lenja Tol over Ouder-kind tandem:
10

"Wij hadden een super leuke dag samen! Samen met de kids op de tandem is net weer even iets anders dan op de gewone fiets ! Erg gelachen! Kids waren super enthousiast!"
L Hofstede over Diversen:
6

"Materiaal was oké. Remmen niet super, sturen/zadels zaten bij sommige fietsen los, maar eerlijk is eerlijk we hebben een topmiddag gehad op de tandems. "
Hans Dekkers over Diversen:
7

"Telefonisch contact gehad. Zeer netjes geholpen. Compliment "
S.C. Bakker-Geluk over Diversen:
8

"Het regende pijpenstelen, maar de fietsen waren OK"
Jorrit van der Heide over Ouder-kind tandem:
10

"Hulde aan jullie behulpzame klantvriendelijkheid, echt top! We komen zeker terug."
H Smilde over Diversen:
7

"Fietsen kunnen wel een beetje onderhoud gebruiken. Verder prima dagje."
N. van der Sman over Ouder-kind tandem:
8

"De eerste tandem die we mee kregen was onveilig. Remmen deden het slecht en waren moeilijk in te knijpen. Versnellingen deden het niet. Slechte zaak dat dat niet eerst gecheckt wordt. Dag later een nieuwe gekregen, die reed perfect."
J. Rijkes over Diversen:
8

"Fijne fiets. Personeel had leuke route geadviseerd die goed te doen was (Hoenderloo - Radio Kootwijk 25 km)."
J Rothoff over Diversen:
10

"Top geregeld "
Manon Loonen over Diversen:
8

"Prima fietsverhuur. Tijdens het fietsen kwamen we erachter dat er geen slot op de tandem zat. We hebben gebeld naar een centraal nummer en daar konden ze ons niet echt verder helpen. Tip: check of je een slot meekrijgt bij vertrek."
Jurgen Hell over Ouder-kind tandem:
9

"Zeer klantvriendelijk en behulpzaam personeel. Echt top!"
O.A. den Haan over Diversen:
9

"Beetje jammer dat het achteraf verpest wordt met die stomme kaartjes waarmee zogenaamd 1 op de 10 mensen prijs hebben.. kwam op een hele rare pagina daarna waar je moest inloggen om verder te gaan. Zonde dat jullie zoiets doen!! Fietstocht was erg leuk naar het uilenbos. Ouder-kind Tandem was ook heel leuk. "
Astrid Noom over Ouder-kind tandem:
4

"Service van de medewerkers was top. De tandems daarentegen waren erg gedateerd en slecht onderhouden."
K. Witvliet over Diversen:
5

"We hadden een ondeugdelijke fiets meegekregen. Het zadel stond niet vast dus het zadel ging alle kanten op. Het heeft ons een heel zere kont bezorgd. We zijn onderweg nog naar een andere fietsenmaker in Uddel geweest om het te laten fixen maar helaas ging het daarna weer fout. Bij terugkomst bleek er een rekening open te staan omdat we een ouder kind tandem hadden omgeruild voor twee fietsen. We stelden voor het verschil niet te betalen vanwege het feit dat ons een kapotte fiets was meegegeven. Dit kon niet gedaan worden. Dat vinden we slechte service. U kunt ons er nog over bellen, over twee dagen schrijf ik een recentie op Facebook en TripAdvisor. "
J. Dooge over Diversen:
9

"We zijn tevreden over de fietsen kregen nog een fietsroute mee we hebben heerlijk gefietst"
F van Beuningen over Ouder-kind tandem:
2

"Oude fiets, versnellingen niet goed. Wel plezier gehad omdat het zeker een genot is om met je kind door de Veluwe te fietsen op deze manier"
M. Bartman over Diversen:
9

"Ik heb al een enquete ingevuld, daar verwijs ik naar dus dag dag"
F.T Wielstra over Ouder-kind tandem:
1

"Dit uitje was niet voor mij bestemd, maar voor iemand die een verkeerd email adres had ingevuld. Ik heb er meteen een mail achteraan gestuurd, maar daar is geen antwoord op gekomen. Jammer. "
C Rustenburg over Diversen:
5

"Twee ouder kind tandems gehuurd. Een van de fietsen die klaar stond kon niet in hoogte worden versteld door een dolgedraaide bout. Er stond nog een andere fiets dus die meegenomen. Helaas hadden beide fietsen een ontzettend slecht zadel. Dit aangegeven bij terugkomst maar toen werd er in eerste instantie niet gereageerd. Toen ik vroeg om een reactie werd er aangegeven dat dit nog niet eerder was gemeld. Ze konden er ook niets aan doen. Vandaag de manager gesproken en die gaf ook aan niets te kunnen doen omdat het achteraf gemeld is. Ik moet zeggen dat ik onze 50 euro dan toch duur betaald vind. Dit is voor mij geen aanrader om nog eens met familie terug te komen. Jammer, gemiste kans!"