Recensies Tandemtocht


RW Robeerst over Diversen:
8

"Vriendelijk personeel. De route volgens de genummerde knooppunten vind ik persoonlijk lastiger te volgen om lekker ontspannen te fietsen ipv via Google maps... Dat hebben we uiteindelijk maar gedaan en genoten van de mooie omgeving "
Inge Smit over Diversen:
9

"Alleraardigste medewerkers!"
Henk-Jan Klaver over Tandemtocht:
10

"Goed geholpen "
Paulien Eppinga over Tandemtocht:
6

"Zware tandem, trapper heel glad. Achterste stuur los zodat je de tamdem beter kunt stallen . Echter met iemand met een beperking achterop dieast heeft van trillingen was dit zeer onwenselijk. Het was druk zondagochtend, minimaal 30 minuten moeten wachten. "
Jan de Boer over Tandemtocht:
10

"Wij hebben genoten vandaag van de 2 tandems die wij bijna de hele dag hebben gehuurd. Een zadel en een stuur waren onderweg los gegaan. De medewerker kwam snel met een nieuwe tandem. Wij zijn heel fijn geholpen en zeer vriendelijke medewerkers en een prachtige fietsroute kregen wij mee. Complimenten!"
Jetske Van der Bos over Diversen:
7

"We hebben een bakfiets gehuurd en een tandem. De medewerkers waren vriendelijk. Wel jammer dat er geen klein kinderzitje bij zit als je je kind van 1-2 jaar mee wilt nemen. Ik ben wel gewend dat dit er ook bij kan als je dit nodig hebt. "
Maria Gunnewijk over Tandemtocht:
9

"Het was een heerlijke middag op de tandem."
Jitske Baas over Tandemtocht:
9

"Fijn en vriendelijk ontvangst. Ook bij het inleveren heel prettig verloop"
Janneke Zijderveld over Tandemtocht:
10

"We hadden graag een route op een klein landkaartje met wat uitleg bij jullie gekocht Alles was absoluut heel vriendelijk"
Sietske Friesen over Tandemtocht:
8

"Prima!!"
Muriel Brandenburg over Diversen:
8

"We hebben een gezellige en leuke dag gehad. Medewerkers die ons uitleg gaven en op aanwezig waren tijdens de BBQ waren prettig in het contact en dachten met ons mee. We hebben het contact om te reserveren en aanpassing van de reservering als niet prettig ervaren. De medewerkers die we telefonisch hiervoor spraken waren zeer zakelijk en zeer star. Het heeft in de voorbereiding ons het gevoel gegeven niet welkom te zijn. Er geen mogelijkheid was om onze wensen te bespreken/ te kijken naar hoe daar rekening mee gehouden kon worden. De medewerkers die aanwezig waren op de dag zelf hebben ons wel een warm en prettig welkom geboden. Dat maakte het een beetje goed. "
Sanne Knubben over Diversen:
10

"Aardige mensen, leuke route en een heerlijke dag gehad. Aanrader!!!"
Marjolein Van wenum over Tandemtocht:
10

"Een top middag gehad op de Veluwe op de tandems. Onderweg hadden we een mankement aan een van de tandems. We hebben gebeld en binnen 10 minuten kwam er iemand langs om het goed te repareren. Twee minuten later konden we onze fietstocht voortzetten. "
Marieke Nooteboom over Diversen:
8

"We zijn prima te woord gestaan ter plekke, alleen waren er 2 dingen niet geregeld die via email toegezegd waren. De tandem was uiteindelijk niet versierd zoals toegezegd en ze zouden een route voor ons samenstellen op basis van mijn vader die op een driewieler fietst. Dat was wel even jammer, want je rekent op deze afspraken. Stel iets lukt niet, dan verwacht je een belletje of mail."
wilma sio over Diversen:
10

"Mooie fietstocht! Jammer alleen dat er geen coulance was om de huur van 1 fiets te retourneren omdat 1 collega ziek was en we die fiets ook niet gebruikt hebben maar wel moesten betalen"
Matthijs de Vries over Tandemtocht:
5

"De tandem die wij hadden gehuurd heeft een traploze versnellingsnaaf die op zich gebruiksvriendelijk is, maar veel trap-energie wegnam. Heb je geen haast en is snelheid niet zo je ding, maar wil je wel een harde workout, dan is de tandem van de veluwespecialist jouw ideale dagje uit."
E Meijs over Tandemtocht:
4

"Ik vond, voor de prijs (75 euro), de fietsen niet in orde. 2 van de 4 zadels stonden scheef waardoor je de hele tocht niet lekker zat. 1 fiets liep achter aan."
A Verriet over Diversen:
2

"Wij zijn helaas niet tevreden en zullen dit ook in de review zetten op Facebook. Niet eerder een ontevreden bericht ergens achter gelaten, maar nu is het echt nodig. De fietsen waren oud en fietsten niet fijn. Mijn moeder (slecht ter been), kreeg een erg oude elektrische fiets waar ze zich niet zeker op voelde. Ze besloot niet mee te gaan, maar moest wel het volledige bedrag voor de fiets afrekenen. We kregen een "speeltuinroute" mee. Leuk voor de kinderen met veel speeltuinen. Helaas geen speeltuin gezien. Er waren wegen afgesloten. Dit was niet bekend bij de medewerkers. Al met al: veel geld betaald voor erg slechte service. Jammer! "
JG Mulder over Diversen:
1

"Tandems waren van slechte kwaliteit. Halverwege zat de zadel van een tandem (ouder kind) los. Versnelling van deze fiets werkte ook niet optimaal. Omdat het stuur van de ouder kind tandem niet hoger kon moesten we een gewone tandem hebben. Dat werd natuurlijk €12,5 duurder. Reactie op de niet goed functionerende fiets was “jammer jullie hebben in ieder geval wel lekker kunnen fietsen”. "
Reina Van Veldhuizen over Diversen:
10

"Het was keurig geregeld en erg vriendelijke medewerkers. "
Richard Doop over Tandemtocht:
5

"Ik had een tandem gehuurd, maar ik vond het erg zwaar fietsen . Mijn moeder van 70 zat achterop. Zij trapte wel mee, maar kon niet veel kracht zetten met trappen . "
Maurice Lagrand over Tandemtocht:
10

"Erg leuk om voor het eerst op een Tandem te fietsen in een prachtige omgeving! De route was duidelijk en tijdens de rit had je ook de gelegenheid om een terrasje te pakken. Het was ook ontzettend mooi weer, erg fijn! Sommige paden waren wel zanderig en/of smal, dus dat maakte het fietsen soms lastig. Maar op zich is dat ook te begrijpen als je dwars door natuurgebieden fietst. Al met al een echte aanrader!"
Ella Lammers over Tandemtocht:
7

"We tandems waren prima in orde en we zijn netjes geholpen. Wat ik verwarrend vind, is dat er tandem tocht vermeld staat op de website, dat lijkt alsof het een georganiseerde fietstocht is. Verder wilden we ook klootschieten met vier personen , maar dat kon alleen maar vanaf 8 personen. Zeer onvriendelijk met een buiten proporties hoge prijs. "
Peter Smoor over Diversen:
9

"De lol van de trip begon al bij de uitleg :)"
Jan-Kees Brouwer over Diversen:
10

"We hebben een mooie fietstocht gemaakt met de tandem over de Veluwe. We hebben een duidelijke knooppuntenroute meegekregen. Mooie locatie. Vriendelijke medewerkers."
Linda Groen over Tandemtocht:
6

"Veel geld betaald voor het huren van een oude tandem. Alle bijzaken die op de site worden aangeboden, waren voor ons nutteloos."
Hanneke Roosenboom-Vogels over Diversen:
6

"Ketting smeren"
S. de Bruine over Diversen:
8

"Leuke fietstocht en keurig geholpen door de medewerkers"
BJM van der Zee over Tandemtocht:
9

"Twee tandems gehuurd. Veel plezier gehad, inderdaad zadelpijn, de kinderen hadden daar geen last van"
van Dijk over Diversen:
7

"Vriendelijk, goed gevoel"
W. van Wijhe over Tandemtocht:
8

"Alles goed geregeld prachtig "
Irene Bex over Tandemtocht:
1

"Vriendelijk personeel, maar de kwaliteit van de gehuurde tandem liet zeer te wensen over. Zeer zwaar en niet geschikt voor het heuvelachtige terrein. Beslist niet de betaalde 37,50 euro waard !"
Wietse Van den Akker over Diversen:
10

"Prima fietsen en een mooie fietsroute mee gekregen"
Cecile Hornes over Tandemtocht:
7

"Super leuke ervaring op een tandem. Wel lastig in te schatten wat een goede lengte is voor een route die je gaat fietsen. Wij kozen voor de wild route van 36 km en waar deze in eerste instantie prima te doen leek was het aan het einde behoorlijk pittig. Maar we hebben enorm veel lol gehad samen en kunnen het zeker aanraden!"
Ria Rij eveld over Tandemtocht:
10

"Heel goed geregeld en een fijne tandem Heel keurig geholpen en een prachtige fietsroute "
Kelly Zoutman over Tandemtocht:
9

"Wij hadden een fijne ervaring! Wij hebben een ochtend op de Tandem gezeten en het was droog. De instructies van te voren waren duidelijk. "
Nina Van Loosdregt over Tandemtocht:
10

"Goed geholpen door klantvriendelijke medewerkers en de activiteit op de tandem was super leuk!! Komen graag terug"
C.S.G. Eilander over Tandemtocht:
8

"Gezellig personeel die je goed helpen. Wij vonden de tandem wel wat zwaar fietsen, zeker tegen de heuvel op. "
V Veenstra over Diversen:
8

"Hele leuke ervaring"
M Wolkorte over Diversen:
5

"Mooie fietsroute door de Hoge Veluwe. Maar qua prijs vond ik een duur dagje."
Ybeliene Bouwmeester over Diversen:
10

"Ik heb mijn 13e verjaardag hier gevierd. Toen ik hoorde van mijn ouders dat we op een tandem gingen, dacht ik dat wordt niks aan. Maar wat een super toffe ervaring. We hebben de route van 19 km gedaan en deze was echt mooi! En de tandems waren absoluut niet zwaar om te fietsen. Met 5 tandems waren we op pad en we hebben super veel gelachen. Het ontvangst bij de receptie was goed en de receptioniste was erg aardig. Ook de jongen die ons instructies gaf, nam de tijd. Super bedankt voor alles, groetjes Charmayne "
SOS SOS over Diversen:
9

"Het was allemaal super goed voor elkaar. We zijn zeer tevreden over de dag."
M. Heijdemann over Diversen:
10

"Leuke middag met de tandems gehad! We werden goed geholpen ivm een hondenmandje achter op de fiets! "
Erik Peters over Diversen:
8

"zeer vriendelijk!"
Marike de Meester over Diversen:
10

"Bij de telefonische reservering was mij niet verteld dat ik gelijk moest betalen. Ik werd een paar uur later gebeld of ik dat nog kon doen, zodat de reservering niet zou komen te vervallen. Dat voelde wat commercieel, dat het allemaal zo snel moest. Ter plekke zeer goed geholpen, zowel aan de balie als de jongens bij de fietsen, ging allemaal soepel en snel. "
Alex Mol over Tandemtocht:
10

"Leuke tandemtocht gehad over o.a. de Hoge Veluwe. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Ook de fietstas die we meekregen (en niet hoefden te betalen) was goed geregeld."
C Bellaar over Tandemtocht:
7

"De tandemtocht was leuk maar zwaar. Dat heeft alles te maken met een slechte conditie en de moeite met controle loslaten. De service van Veluwse specialist was fantastisch. De activiteit was gemakkelijk te boeken en bij aankomst van de verhuur werden wij zeer vriendelijk ontvangen, kregen we duidelijke informatie en na afloop een geïnteresseerd praatje van het personeel over hoe de dag was. Zeker aan te raden. "
Monique Huurman over Tandemtocht:
8

"Wij hadden 2 tandems gehuurd. Maar aan de fietsen zelf kan wel iets verbeterd worden, zoals zachtere zadels en het stuur / handvaten van degene die achterop zit, zaten erg los. Zadels echt veel te hard. Voor de rest wel heel leuk en vriendelijk personeel"
I. Arkesteijn over Diversen:
10

"Hele leuke fietstocht gemaakt met 2 tandems en een gewone fiets. De bos en heide route. Eenvoudig te volgen met de fiets knooppunten. Zeer geslaagde middag. Goede service en prettige medewerkers "
m de vos over Diversen:
10

"Leuk om te down!"
Daniela van Eck over Diversen:
10

"Medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Onze tandem was de ketting eraf gegaan er werd heel snel een nieuwe naar ons gebracht zodat wij verder konden met onze tandemtocht. We hebben er van genoten!"
Petra Berkhout over Tandemtocht:
9

"Prettige en behulpzame medewerkers. Duidelijke route-beschrijving. Goede fietsen. "
l van t loo over Tandemtocht:
9

"Een gezellige dag met de vrienden kunnen hebben! Het was een mooie route en een goede service! "
H hermans over Diversen:
9

"Had a superb day!"
Meta Kok over Tandemtocht:
6

"Het is eigenlijk alleen een fiets huren. We hebben onszelf van lekkers voorzien en hadden zelf een route uitgezet. De fiets zat prima maar het handvat van het zitje achter kwam tijdens het fietsen in mijn bovenbeen. En er werd weinig tijd besteed aan het afstellen van de fiets. Ze hadden ons het beste even ern klein rondje kunnen laten fietsen en vragen of het prettig fietste. Dat is nu niet gedaan. Een tip bij deze."
Nelleke den Besten over Diversen:
10

"Wij hebben onwijs genoten van de rit op twee tandems en een e-loopfiets. De vaste route voor de e-loopfietsen is hartstikke mooi en de instructie was goed."
Haye Roorda over Tandemtocht:
9

"Wij vonden het een geweldige tocht, door de prachtige Veluwse bossen in de mooie heides, waar wij veel boerderij dieren hebben gezien! Geweldig! Helaas geen herten, reeën, konijnen en wolven gezien, maar wieweet de volgende keer. Voor herhaling vatbaar! "