Hotel Kruller

Hotel Kruller

Website: kruller.nl

Een knus hotel met 17 kamers op slechts 950 meter van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kroller-Muller Museum, dat is Kruller. Elke dag kan er in Hotel Kruller uitgebreid worden ontbeten, een goed begin van de ochtend. Voor een drankje is ten aller tijden onze Honesty Bar geopend. Lekker in de lounge neerstrijken of op de kamer met een lekker drankje uit deze Honesty Bar.

Daarnaast is binnen onze deuren restaurant GEIJT te vinden. Erik en Nathalie, GEIJT, geloven in de kracht van ambacht, lokaal en seizoenen en dat wordt geserveerd. GEIJT is geopend van donderdag tot en met zondag. Tevens is GEIJT geopend voor besloten gezelschappen op reservering in huis (in overleg). Reserveren bij GEIJT doet u rechtstreeks via info@geijt.nl

Doordat het restaurant op loopafstand ligt van de Veluwe Specialist is dit perfect te combineren met een dagje uit. Ga er een dag tussenuit naar de Veluwe en geniet van een sportieve mountainbike route . Of pak het wat rustiger aan en geniet van de omgeving met de elektrische fiets . Een leuk dagje uit op de Veluwe kan je dus goed afsluiten bij Kruller. Klik hier voor meer informatie over Kruller.