Elektrische fiets op de Veluwe in
Elektrische fiets op de Veluwe in
Elektrische fiets op de Veluwe in
Elektrische fiets op de Veluwe in
Elektrische fiets op de Veluwe in
Elektrische fiets op de Veluwe in

Elektrische fiets

Vanaf €29.50
Hoenderloo
Ook mogelijk in: Garderen, Otterlo, Harderwijk, Uddel
Elektrische fiets reserveren Een leuke fietstocht over de Veluwe is nu nog relaxter met de elektrische fietsen. Door de elektrische aandrijving kan je met nog minder moeite genieten van de omgeving en kan je een extra lange tocht fietsen. De Veluwe is erg divers dus je komt langs veel bezienswaardigheden en verschillende landschappen. Bossen, heidevlaktes, grasvlaktes en zandverstuivingen, het kan allemaal in één fietstocht.

Er zijn verschillende routes beschikbaar, fiets bijvoorbeeld door het Nationale Park de Hoge Veluwe. Of fiets richting Beekbergen en de Loenense waterval. Of ga de andere kant op en breng een bezoekje aan Radio Kootwijk en Hoog Soeren. Kortom, in de omgeving van Hoenderloo zijn er genoeg leuke bezienswaardigheden in combinatie met een prachtige natuur. Wij denken graag met jullie mee over een geschikte route.

Het huren van E-bikes kan ook gecombineerd worden met andere activiteiten van de Veluwe Specialist. Maak er bijvoorbeeld een elektrische dag van en probeer ook de E-choppers of de E-loopfietsen, unieke activiteiten!

 • Inclusief gratis route advies!
 • Kinderzitjes en hondenmandjes zijn gemakkelijk bij te boeken
 • Een fiets huur je voor een hele dag, deze moet uiterlijk 17.30 uur ingeleverd worden
Ook mogelijk: Elektrische fiets incl. entree Park de Hoge Veluwe Ook mogelijk: Elektrische fiets incl. entree Park de Hoge Veluwe
Naast de elektrische fiets krijg je ook een handige fietstas mee voor je persoonlijke spullen en het entreebewijs voor het Nationale Park.

Veelgestelde vragen


 • Kan ik de elektrische fiets voor meerdere dagen huren?

  Ja, de prijzen die je op de website ziet zijn per dag. Mocht je de elektrische fiets meerdere dagen willen huren dan is dat geen probleem. Je krijgt dan de oplader mee zodat je op je verblijfplaats de accu kunt opladen.

 • Hoeveel kilometer kan je fietsen met de accu?

  Je kan ongeveer 60 tot 80 km met de ondersteuning fietsen, dit hangt af van de hoeveelheid trapondersteuning die er onderweg gebruikt wordt.

 • Vanaf welke lengte pas ik op de elektrische fiets?

  Dit is mogelijk vanaf 1.50 meter.

 • Kan ik zelf een route kiezen of maken?

  Ja, dat kan. De medewerkers van de Veluwe Specialist kennen de mooiste plekjes uit de omgeving en willen je ook graag helpen met het samenstellen van een mooie route.


Bekijk alle veelgestelde vragen

Bijboeken


Breid je uitje op de Veluwe uit met diverse extra's. Bij het reserveren kan je de volgende items toevoegen:

 • Ontvangst met koffie/thee en gebak
 • Kinderzitje voor- of achterop
 • Hondenmandje
 • Nature Game naar keuze
 • Escape Tour naar keuze

Interactieve Route


Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis route. Dit kan een klassieke route zijn op papier of een interactieve route via de app op je smartphone. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame. Goed voor extra vermaak onderweg!

Bezienswaardigheden in de buurt


Op
2 March
Plaats
Ugchelen, Apeldoorn