Elektrische fiets huren inc. entree Park Hoge Veluwe op de Veluwe in
Elektrische fiets huren inc. entree Park Hoge Veluwe op de Veluwe in
Elektrische fiets huren inc. entree Park Hoge Veluwe op de Veluwe in
Elektrische fiets huren inc. entree Park Hoge Veluwe op de Veluwe in

Elektrische fiets huren inc. entree Park Hoge Veluwe

Vanaf €39.80
Hoenderloo
Elektrische fiets huren inc. entree Park Hoge Veluwe reserveren Een mooie fietstocht door Het Nationale Park De Hoge Veluwe is nu nog relaxter met de elektrische fietsen. Door de elektrische aandrijving geniet je met nog minder moeite van de prachtige landschappen en hoogtepunten van Het Nationale Park. Dat is nog eens wat anders dan de witte fietsen met terugtraprem van het park zelf.

Naast een comfortabele E-bike die klaar staat, krijg je ook direct een ticket mee zodat je niet meer in de rij hoeft te staan bij de ingang. Daarnaast mag je gebruik maken van een handige fietstas en krijg je uiteraard een mooie route mee die langs de beste en soms onbekende plekjes van het park gaan! Al met al geniet je dus zonder enige zorgen van een heerlijke dag in het populairste Nationale Park van Nederland.

Het huren van elektrische fietsen kan ook gecombineerd worden met andere activiteiten van de Veluwe Specialist. Maak er bijvoorbeeld een elektrische dag van en probeer ook de E-choppers of E-loopfietsen, unieke activiteiten!

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Wil je naast een fiets ook een kinderzitje of hondenmandje huren? Reserveer dit dan via onze fietsverhuur pagina. Hier kan je gemakkelijk in één keer een fiets en toebehoren reserveren.

Veelgestelde vragen


  • Kan ik de E-chopper voor een hele dag huren?

    Nee dat kan niet, de E-choppers worden alleen verhuurd voor 2 uur en 45 minuten.

  • Hoe kan ik een BBQ toevoegen aan mijn E-choppper tour?

    Dit is mogelijk vanaf 20 personen, hiervoor dient een aanvraag ingediend te worden. Zie alle informatie op deze pagina.

  • Is een helm verplicht op de E-chopper?

    Ja, sinds 2023 is het verplicht om een helm te dragen op de E-chopper. Gelukkig hebben we hele leuke, gratis helmen voor je beschikbaar!Op
9 September
Plaats
Meerdere locaties