Escape Tour Amersfoort op de Veluwe in
Escape Tour Amersfoort op de Veluwe in
Escape Tour Amersfoort op de Veluwe in
Escape Tour Amersfoort op de Veluwe in
Escape Tour Amersfoort op de Veluwe in
Escape Tour Amersfoort op de Veluwe in
Escape Tour Amersfoort op de Veluwe in

Escape Tour Amersfoort

Vanaf €29.95
Amersfoort Escape Tour Amersfoort reserveren De Veluwe staat natuurlijk bekend om haar mooie natuur, maar wat veel mensen niet weten is dat ze omringd zijn door hele leuke steden. En die kan je perfect ontdekken met een Escape Tour! Laat je aan de hand van de app meevoeren op een ontdekkingstocht door de stad en voer leuke opdrachten uit. Lukt dat? Dan ontvang je nieuwe aanwijzingen die je helpen om de geheime uitgang van de stad te vinden.

Elke stad heeft zijn eigen verhaal met daarbij behorende vragen en opdrachten. De Escape Tour Amersfoort neemt jullie mee terug in de tijd, naar de 17e eeuw. Jullie maken kennis met legeraanvoerder Ernesto Montecuccoli. Er zijn meerdere redenen waarom Ernesto de geheime uitgang van Amersfoort moet zien te vinden, en daar gaan jullie hem bij helpen!

Een Escape Tour speel je gewoon op een eigen smartphone en kan gespeeld worden in teams van 2-4 personen. Na het voltooien van de boeking mailt Escape Tours je automatisch al de benodigde informatie zoals de startlocatie en inloggegevens. Vervolgens kan je de game starten wanneer jij maar wil!

Als jullie de opdrachten goed afronden en de aanwijzingen volgen vinden jullie de geheime uitgang van de stad. Zet jij samen met je vrienden of familie de snelste tijd neer? Dan verdient jullie team een plekje op de Wall of Fame van Escape Tours! De zoektocht begint in de binnenstad, succes!

 • Bij teams van 4 personen heb je al een activiteit voor €7,50 per persoon!
 • Te spelen in teams van 2-4 personen
 • Start de game wanneer je wil
 • Speelduur is ca. 2 uur
 • Te spelen in meer dan 45 Nederlandse steden

Veelgestelde vragen


 • Kan ik de Escape Tour op elk moment van de dag spelen?

  Ja, je kunt zelf bepalen hoe laat je de game wilt gaan spelen. Je speelt de game op je eigen smartphone en er is geen begeleider aanwezig. Door alle instructies te volgen die je per mail ontvangt kan je de game starten wanneer je wilt. Wel kan het zo zijn dat sommige plekken laat op de avond minder goed toegankelijk zijn. Daarom adviseren wij de Escape Tour overdag of aan het begin van de avond te spelen.

 • Is de Escape Tour geschikt voor alle leeftijden?

  De Escape Tour is gemaakt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Dit houdt in dat de raadsels en vragen al snel te moeilijk zijn voor kleine kinderen. Daarbij is de verhaallijn gebaseerd op de geschiedenis van de stad en de tekst is geschreven op de humor voor volwassenen.

  Toch vinden sommige kinderen het al heel leuk om af en toe een oplossing te zoeken of te navigeren met de smartphone (de game generatie), voor hen is het misschien leuk om mee te gaan. Voor de jongere kinderen hebben we 3 familieversies gemaakt van Amersfoort, Amsterdam en Zwolle.

 • Is de Escape Tour ook in andere talen beschikbaar?

  De Escape Tours zijn in meerdere talen te spelen. Boek deze via de website van Escape Tours. Op de stedenpagina kun je aan de hand van de vlaggetjes achter de plaatsnamen precies zien in welke talen een stad te spelen is. Alle steden zijn in het Nederlands en Engels te spelen, en soms ook nog in een andere taal.

  Staat er voor nu alleen een Nederlands vlaggetje? Dan betekent het dat de vertalingen er nog aankomen. Houd de website dus in de gaten!


Bekijk alle veelgestelde vragen

Op
17 April
Plaats
Vaassen