Escape Tour Arnhem op de Veluwe in
Escape Tour Arnhem op de Veluwe in
Escape Tour Arnhem op de Veluwe in
Escape Tour Arnhem op de Veluwe in
Escape Tour Arnhem op de Veluwe in
Escape Tour Arnhem op de Veluwe in
Escape Tour Arnhem op de Veluwe in

Escape Tour Arnhem

Vanaf €29.95 p.st.
Arnhem Escape Tour Arnhem reserveren De natuur van de Veluwe is prachtig, maar er zijn ook hele leuke steden in de omgeving die het bezoeken zeker waard zijn. Met een Escape Tour kun je deze steden op een leuke en unieke manier ontdekken. Laat je aan de hand van de app meevoeren door de stad, los de raadsels op en doe leuke opdrachten. Lukt dat? Dan ontvang je nieuwe aanwijzingen die je helpen om de geheime uitgang van de stad te vinden.

In Arnhem maken jullie kennis met legeraanvoerder Maarten van Rossum die in de 16e eeuw de macht greep. Zijn rechterhand Herman Radelaar viel uit de gratie en moest de stad ontvluchten en ging op zoek naar de geheime uitgang.

Met de Escape Tour Arnhem verzamelen jullie aanwijzingen om deze uitgang te vinden. De geheime uitgang van de stad is een goed bewaard geheim, alleen de elite uit de stad weten waar deze zich bevindt. Herman heeft maar twee uur de tijd om te ontsnappen, denken jullie de uitgang binnen dit tijdsbestek te vinden?

Een Escape Tour speel je gewoon op een eigen smartphone en kan gespeeld worden in teams van 2-4 personen. Na het voltooien van de boeking mailt Escape Tours je automatisch al de benodigde informatie zoals de startlocatie en inloggegevens. Vervolgens kan je de game starten wanneer jij maar wil!

 • Bij teams van 4 personen heb je al een activiteit voor €7,50 per persoon!
 • Te spelen in teams van 2-4 personen
 • Start de game wanneer je wil
 • Speelduur is ca. 2 uur
 • Te spelen in meer dan 45 Nederlandse steden

Veelgestelde vragen


 • Kan ik de Escape Tour op elk moment van de dag spelen?

  Ja, je kunt zelf bepalen hoe laat je de game wilt gaan spelen. Je speelt de game op je eigen smartphone en er is geen begeleider aanwezig. Door alle instructies te volgen die je per mail ontvangt kan je de game starten wanneer je wilt. Wel kan het zo zijn dat sommige plekken laat op de avond minder goed toegankelijk zijn. Daarom adviseren wij de Escape Tour overdag of aan het begin van de avond te spelen.

 • Is de Escape Tour geschikt voor alle leeftijden?

  De Escape Tour is gemaakt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Dit houdt in dat de raadsels en vragen al snel te moeilijk zijn voor kleine kinderen. Daarbij is de verhaallijn gebaseerd op de geschiedenis van de stad en de tekst is geschreven op de humor voor volwassenen.

  Toch vinden sommige kinderen het al heel leuk om af en toe een oplossing te zoeken of te navigeren met de smartphone (de game generatie), voor hen is het misschien leuk om mee te gaan. Voor de jongere kinderen hebben we 3 familieversies gemaakt van Amersfoort, Amsterdam en Zwolle.

 • Is de Escape Tour ook in andere talen beschikbaar?

  De Escape Tours zijn in meerdere talen te spelen. Boek deze via de website van Escape Tours. Op de stedenpagina kun je aan de hand van de vlaggetjes achter de plaatsnamen precies zien in welke talen een stad te spelen is. Alle steden zijn in het Nederlands en Engels te spelen, en soms ook nog in een andere taal.

  Staat er voor nu alleen een Nederlands vlaggetje? Dan betekent het dat de vertalingen er nog aankomen. Houd de website dus in de gaten!


Bekijk alle veelgestelde vragen