Recensies Klootschieten


Judith Heinrich over Klootschieten:
8

"Wij vonden het een leuke activiteit, maar we belachelijk duur om pp 9,50 euro te betalen voor het huren van 2 ballen voor 3 uur. Voor 9 personen hebben we hier ruim 100 euro voor betaald. "
Joost Wouters over Klootschieten:
6

"Erg overpriced. Het is een leuke activiteit met een groep, maar bijna 10 euro p.p. voor twee ballen en een scorebord is erg aan de prijs. De helft is nog steeds meer dan genoeg."
Ita Stender over Klootschieten:
7

"Route was te lang voor ons om binnen de tijd af te lopen, moesten afsnijden. "
Michel ter Braak over Diversen:
8

"Erg leuk om te doen, ook een erg leuke route gereden. Maar de batterijen die we meekregen waren al half vol toen we vertrokken. We hadden wel twee reservebatterijen mee, maar ook die bleken niet vol. Al met al hebben we dus 4 batterijen leeg gereden. Gelukkig konden we geduwd worden door e-choppers, anders hadden we een half uur in de bloedhitte moeten wachten tot er nieuwe batterijen geleverd zouden worden. 2 van de 6 e-loopfietsen hadden een lege batterij. "
Noortje Derksen over Diversen:
9

"Super leuk en vriendelijke mensen"
Monique Hendriks over Klootschieten:
2

"Routebeschrijving onduidelijk en geen leuke route. Prijs kwaliteit verhouding slecht. Erg duur voor 2 ballen en een plankje Instructie stond ook op papier. Geen leuk verhaaltje erbij. Wel vriendelijke medewerker "
Gerard Vlastuin over Diversen:
9

"De route vonden wij vrij kort, we hadden ruim tijd over & hebben toen zelf een mooie route gereden richting Elspeet, Uddel en toen weer naar Garderen"
Dick Verhagen over Diversen:
8

"uitleg e chopper is mager zeker als je bijv geen motor of bromfiets rijdt of gereden hebt. van groot belang te vermelden dat de achterrem links zit, in een bocht met iets verlengde voorvork remmen met voorrem is vragen om ongelukken. ook melden dat alvorens je weer afstapt eerst de chopper uitgezet moet worden. "
Pieter S H Ouboter over Klootschieten:
4

"Zelf heb ik jaren gelden een keer geklootschiet in het oosten van het land en daar bewaar ik goede herinneringen aan. Ik hield er zelfs nog, als winnaar, een nieuwe kloot met zak aan over. Dat parcours ging over goede brede zandwegen zonder enig verkeer. Heerlijk ontspannen en sportief. Wij vinden dat er bij jullie nog een hoop te leren is van hoe het toen daar plaats vond. Op een deel na, geen echt goede paden om rustig te kunnen klootschieten. Continu fietsers of wandelaars. En oude versleten speelballen. Met de zeer positieve en professionele aanpak en uitvoeren als ervaring, daarom nu een slechte beoordeling. Wij hopen vooral dat jullie daar iets mee doen, zodat het ook hier een feestje wordt deze activiteit nog eens te doen bij jullie. Met vriendelijke groet, Peter Ouboter"
Jolien Boot over Klootschieten:
1

"Viel tegen. Met een groep van 19 personen gaan klootschieten. Maar 7,5€ pp. voor twee balletjes is wel erg overgewaardeerd. Zou het niet aanraden."
Kaylee Westerveld over Diversen:
3

"Prijs/kwaliteit niet in verhouding . 7.50 per persoon voor twee (oude) kloten en een route die niet duidelijk is aangegeven in het bos. Uitleg grappig."
Ruth Lycklama over Diversen:
8

"Bij de reservering heb ik aangegeven dat er 1 gebakje bij moest zijn zonder gluten en zonder melk. Naderhand kreeg ik buikpijn en was heel moe. Toen ik bakkerij Schreuder belde, kreeg ik te horen dat er lactose vrije melk in zat. De jongen die het doorgegeven had zei zonder gluten en zonder lactose, kreeg ik van de medewerker van de bakkerij te horen."
Dik van Dijk over Diversen:
9

"Heel goed ontvangen, ondanks wat tijdverlies' door ins veroorzaakt; prima begeleiding uitleg, bijv over gebruik E-chppers; vlotte doorstroming naar klootschiet- programma daarna, lekkere flesjes water in rugzak daarbij, top ! DE,VELUWESPECIALIST is een proffesioneel bedrijf, goed aaangekleed', consument vriendelijk, een aanwinst om jouw jouw activiteit altijd en zeer goed te laten slagen. Ook prima bereikbaar en prima info en mogelijkheden over hun te leveren activiteiten. Ga het bij hen doen, je krijgt geen spijt. .!!! Doen...!"
Marian Smitskamp-Tabor over Klootschieten:
6

"Top: Gezellige tocht gehad, medewerkers vriendelijk en verleenden volop medewerking aan verzoek onzerzijds. . Tip: Relatief duur, reken vanaf bv 10 personen vast bedrag per groep in plaats van per persoon en laat jonge kinderen gratis mee lopen. Tip: Route updaten, deze klopt niet meer. Op route bereklauwen."
Ida Groen over Diversen:
9

"Hoenderloo is een prachtige omgeving om leuke dingen te doen. Wij waren met 8 vrienden en hadden mede namens de Veluwe Specialist een geweldige dag.Vriendelijk personeel Klootschieten en opde E-Shopper. Dank jullie"
Olaf Merkies over Diversen:
8

"Wij hebben geen klootschieten gedaan zoals hier staat vermeld. Wat jammer was is dat we eigenlijk 24x e-scooter wilden reserveren maar jullie hadden er maar 20 en toen moesten we ook 4 e-loopfietsen huren. Volgens mij stonden er nog wel e-scooters op jullie parkeerplaats toen we terugkwamen dus was het wel mogelijk geweest om 24x e-scooter te huren. Dat was voor ons leuker geweest want degenen die op de e-loopfiets moesten vonden dat minder leuk dan op een e-scooter. "
Laura van der Kolk over Klootschieten:
6

"ik vond 7,50 p.p. voor klootschieten wel erg duur voor wat je er voor krijgt. "
Miranda Schweitz over Diversen:
10

"Wij hebben het reuze na ons zin gehad!! Vriendelijk personeel en lekker gegeten! Top"
Goof Van den Heijkant over Klootschieten:
6

"Beste... Het klootschieten was wel leuk. Geen koffie bij ontvangst en geen prijsuitreiking na afloop terwijl de informatie op de jullie site dit wel aangaf. Uiteraard wordt je ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee in de winkel. Aansluitend ontvang je van ons een uitleg over het klootschieten en krijg je natuurlijk de route mee. Na afloop houden we een prijsuitreiking voor het winnende team met bijbehorende prijs! Naderhand heb je de mogelijkheid om een hapje of drankje te doen bij een van de restaurants in de omgeving. "
Odette Zoet-Groot over Klootschieten:
10

"Heel leuk. Aanrader. "
I Touw over Klootschieten:
6

"Leuke dag gehad, erg veel lol. Klootschieten was leuk om te doen, maar 7,50 pp vind ik aan de hoge kant voor 2 ballen en een score papiertje. Wel fijn dat we een drankje mee kregen voor onderweg."
Miranda van Leeuwen over Klootschieten:
6

"Alleen zouden we nog horen of we geld van 3 personen die niet mee konden vanwege corona terug zouden krijgen . Maar hebben nog niks gehoord dus dat is niet zo fijn "
Ria Grootoonk over Diversen:
5

"De routekaart was voor ons niet duidelijk; we hadden onze telefoon er bij nodig. Het goed zijn een paar herkenningspunten te noemen: bij ..... linksaf. Of het als GPS bestand mee te sturen."
Brenda Kalwij over Diversen:
9

"Het was allemaal goed voor elkaar, goed ontvangen, duidelijk uitleg van de activiteiten, we hadden als tip alleen doorgegeven ballen opnieuw spuiten, we konden ze bijna niet vinden in het bos en de route in het bos duidelijker aangeven met misschien een bord route klootschieten. "
Jennice Riezebos-van Dijk over Diversen:
10

"Wij zijn super tevreden over de Veluwe Specialist. De medewerkers waren heel vriendelijk en meedenkend."
SOS SOS over Diversen:
9

"Het was allemaal super goed voor elkaar. We zijn zeer tevreden over de dag."
T Van Norden over Klootschieten:
10

"Superleuke dag gehad. We kregen een tasje mee met een drankje. Een duidelijke route beschrijving die zélfs mannen kunnen volgen "
Peter Winterswijk over Klootschieten:
6

"Het is aardig om het een keer te doen, echter jeu de boules is 10x leuker."
lex veldhuis over Klootschieten:
9

"Het was super leuk een echte aanrader. Personeel super behulpzaam en vriendelijk. Tip : Misschien wel goed om markeringen op de route aan te brengen zodat je niet verkeerd kan lopen."
EC Erika van Gerensteijn over Diversen:
9

"Erg leuke dag gehad, vriendelijk personeel. Locatie Uddel was ook mooi, verder hadden we helaas iets minder weer met de E-chopper en een aantal accu's waren wat minder, maar dit werd erg goed opgelost en kregen we nieuwe voor. Al met al heeft iedereen het erg naar zijn zin gehad."
A Annink over Klootschieten:
8

"Klootschieten is een leuke activiteit voor jong en oud. We hebben veel plezier gehad. Goede ontvangst en de instructie was helder. Wel wat kritische noten of suggesties ter verbetering: De route was ons niet altijd duidelijk, de bewegwijzering dus voor verbetering vatbaar. In Twente kennen we deze tak van sport met veel lange banen en brede paden, hier slinger je ook door het bos over smallere paden. Daar is het lastig gooien. Dit hebben we bij terugkomst ook gemeld. Mij is niet helemaal duidelijk waarom je (7,50) per persoon moet betalen. Je krijgt namelijk twee kloten en twee formulieren met pen voor een groep van, in ons geval, 13 personen. Verder per deelnemer een flesje water, aan het eind een button voor de (7) winnaars en een troostprijsje voor de zwakste schakel. "
Bianca Venus over Klootschieten:
2

"De start van klootschieten was niet duidelijk aangegeven. De medewerker had er duidelijk geen zin in. Niet voor herhaling vatbaar. "
Jacob van der Steen over Klootschieten:
7

"Het klootschieten was een leuke activiteit maar je moet wel goed opletten op de mensen die ook op deze normale wegen en paden lopen."
J. van Thiel over Diversen:
9

"De E-loopfiets was heel erg leuk. Het klootschieten was ook wel leuk, alleen jammer dat je zo ver moest lopen voor je kon beginnen."
Chantal Jongetjes over Diversen:
9

"Prima verzorgd ! Lunchpakketjes en drinken was echt heerlijk! Wachttijd was wat lang erg druk! Parcours klootschieten iets onduidelijk! Maar begreep dst er geen nordjes mogrn van staatsbosbeheer!"
Myra Folkertsma over Klootschieten:
8

"We waren aan de late kan op de locatie, duurde even voordat medewerker de betreffende onderdelen bij elkaar had (zou niet nodig moeten zijn als men weet dat we komen), matige speluitleg, medewerker moest zelf nadenken en spelregels nalezen. Geen flesje drinken mee."
AP Indrisie over Klootschieten:
8

"Leuk ontvangst met koffie en thee. Goede uitleg en leuke binnenkomst !"
Mirjam Heinsbroek over Klootschieten:
7

"Het steppen was super leuk, mooie route Het klootschieten nogal duur voor 4 ballen en dpeluitleg 130,-"
Kim Cremer over Diversen:
2

"Klootschieten veel te duur!! Schandalig gewoon. Je krijgt een onduidelijke kaart, geen route in het bos en 1 kloot mee. "
christel molenaar over Diversen:
9

"Goed ontvangst. Verzorging drankje en uitleg activiteit erg goed en enthousiast."
Beatrijs Nieuwland over Diversen:
10

"Vanwege het slechte weer hebben jullie ons de mogelijkheid gegeven om de oud hollandse spellen binnen te spelen, we hebben een fantastische familiedag gehad, erg gezellig en erg plezierige bediening."
Alinde Koldemeule over Klootschieten:
7

"De medewerker die ons de activiteit uit moest leggen wist zelf amper wat de activiteit in hield naar ons idee. De uitleg was slecht en kwam niet overheen met de regels die wij op papier mee kregen! Gelukkig was het voor ons niet de eerste keer, dus wisten wij zelf prima wat we moesten doen, kan me wel voorstellen dat dit voor groepen die de activiteit niet kennen best lastig is. Helaas begon het onderweg te regenen en zagen wij op buienradar dat de kans op onweer ook aanzienlijk was, dit heeft ons doen besluiten terug naar ons startpunt bij jullie te gaan. Hier aangekomen stonden er twee medewerkers achter de balie gezellig met elkaar te kletsen en keken niet echt om naar onze verregende groep die binnen kwam. We zijn maar even gaan zitten om te wachten tot de regen wat minder zou worden, echter moesten we zelf vragen of we koffie en thee mochten en werd dit ons niet aangeboden. Wij kregen als groep het gevoel niet erg gewenst te zijn daar, terwijl wij net een uurtje gebruik hadden kunnen maken van onze activiteit. Helaas was alles bij elkaar behoorlijk teleurstellend voor het bedrag dat wij als groep betaald hebben."
L.W.G.M. / Lia van Vliet over Klootschieten:
9

"We hebben een erg leuke middag gehad in een mooie omgeving, met een hele leuke activiteit."
Ilona Van der Helm over Klootschieten:
9

"Goede materiaal en stukje persoonlijke aandacht. "
Cora van Maanen over Klootschieten:
1

"Beste organisatie, Op 16 mei hebben we een fantastische middag gehad in het Klimbos te Garderen. De kinderen hebben hier erg van genoten en de begeleiding was heel prettig. Op 17 mei hebben we de activiteit klootschieten gedaan. We werden hartelijk ontvangen met wat te drinken, maar eerlijk gezegd vonden we de activiteit zwaar tegenvallen. We werden op pad gestuurd met een kaart die niet duidelijk genoeg was. Bovendien hebben we € 7,50 per kind betaald, dit vonden we het niet waard. Er wordt weinig van het personeel gevraagd en qua materiaal zijn er eigenlijk ook weinig kosten. We vragen ons eigenlijk een beetje af waar de prijs op gebaseerd is. Wellicht kunnen jullie hier iets mee met groepen die na ons deze activiteit komen doen. Met vriendelijke groet, Ellen-Marieke Bosch en Cora van Maanen van de Regenboog school uit Lopik"
C. Pronk over Klootschieten:
8

"Prettig ontvangst. Duidelijke uitleg. En de prijsuitreiking werd grappig gedaan."
MJ van den Hoven over Klootschieten:
8

"Wij vinden de activiteit prima maar de prijs te hoog. Je krijgt een route en een rugzak met 3 ballen, de prijs is een button. Er wordt gebruik gemaakt van de natuur. Als je het vergelijkt met bijvoorbeeld midgetgolf kost het aanbieden van dit spel het bedrijf werkelijk bijna niks! Het zou daarom de helft of hoogstens €4,- p.p. mogen kosten! Er wordt een aantal malen gehamerd op de kosten van een kwijtgeraakte bal die is €15,-. De herhaling kwam niet erg vriendelijk over. Daarbij hebben we online geboekt en betaald maar er werd geen koffie of thee aangeboden. Dat bedrag wil ik alsnog teruggestort krijgen."
J.C. Zuijderduijn over Klootschieten:
2

"er mogen wel nieuwe kloten aangeschaft worden , of de oude geverfd in felle kleuren. Ook vrij prijzig! Uitleg van medewerkers niet goed."
Ester van Leuveren over Diversen:
7

"Het was allemaal heel goed geregeld met de lunchpakketjes, de appeltaart en de koffie. We kregen zelfs een fiets mee om alle lunchpakketjes tijdens het klootschieten te vervoeren, erg attent. De routebeschrijving van het klootschieten was voor ons erg verwarrend, wellicht dat een kaartje meer helderheid zou brengen. Maar voor de rest, top!"
Sjors Oort over Klootschieten:
8

"Prima uitleg. Mooie route gelopen."
Sabine van de Zanden over Klootschieten:
5

"Klootschieten is een eenvoudige activiteit, waarbij prijst-activiteit verhouding vele malen te ver van elkaar liggen."
Leanne Baars over Klootschieten:
6

"Ik kwam aan met mijn vader. De eerste deur was gesloten. Opzoek naar de volgende. Hier stond op dat ze gesloten waren. Uiteindelijk kwam er een medewerker die de deur voor ons open deed. Ondanks dat zij wisten dat we zouden komen en eerst een kop koffie zouden komen drinken, stond er geen verwarming aan en was het zo koud dat we met de jas aan zijn blijven zitten. Eenmaal compleet en klaar voor de activiteit was er geen route beschikbaar. Mondeling is een startplaats uitgelegd maar als je niet bekend bent begrijp je elkaar niet altijd even goed waardoor wij op een verkeerde plek gestart zijn en geen rondje hebben kunnen maken. Het was handiger geweest als het even uitgetekend was of dat er iemand mee was gelopen. Dan verwacht je op de Veluwe dat je door de bossen en de hei gaat, en niet door weilanden loopt. Ook is het natuurlijk raar dat je op de website aan moet geven hoeveel ballen je wil hebben (en wij hadden gerekend op 1 bal p.p. Dus 18 ballen besteld) en vervolgens krijgen we 6 ballen mee voor 3 teams. Al met al vind ik dat het slecht geregeld was en dat we veel te veel betaald hebben. In deze situatie hadden we voor 2 tientjes 6 ballen kunnen kopen en zelf wat kunnen aanrommelen in plaats van 135 euro betalen voor geen instructies en zelf wat moeten aanrommelen. Erg jammer. "
Mevr MIrjam De Jong-Koopman over Diversen:
2

"Klootschieten met 10 personen: 10x 7,50= 75€ - prijstechnisch: belachelijk hoog voor twee balletjes waar bijna geen kleur meer opzat, waardoor je je wezenloos zocht!! - bovendien was de route niet duidelijk! -Ontvangst was goed Kortom dit spel op deze manier niet aan te bevelen!"
Mevr T Kieftenburg over Klootschieten:
8

"Het was heel leuk. Goed voor elkaar."
Marcel van de Heuvel over Diversen:
10

"Ben zeeer tevreden op jullie en goed respect voor doven mensen"
Mevr Jindra Folders over Diversen:
9

"Fantastische dag gehad, goed ontvangst, lekker lunchpakket en prettige uitleg over het klootschieten."
E. Meerman over Diversen:
8

"Is goed georganiseerd,we hebben het allemaal naar onze zin gehad,nogmaals dank.met vriendelijke groet:E.Meerman"
Reina Noordergraaf over Diversen:
9

"Wij zijn wezen klootschieten, wij waren erg aan het zoeken hoe de paatjes liepen. Berhard en onevrhard. We konden hiervoor geen verwijsbordjes vinden. Personeel heeft ons verder vriendelijk geholpen. Klimbos was fantastisch. De kinderen inclusief volwassenen zijn lekker bezig geweest. Aldus een geslaagt familie daagje"
W. Steinz over Klootschieten:
9

"Ik had een vraag om alleen kloten te kunnen lenen/huren zonder verder gebruik van routes of andere faciliteiten. Dit was nog niet eerder gedaan. Ik werd netjes teruggebeld met een op maat gemaakt aanbod en prijs. Dit was keurig geregeld en alleszins redelijk in prijs. Netjes gedaan!"
Charlotte Versteegh over Klootschieten:
7

"Leuke activiteit in een mooie omgeving (klootschieten). Wel vond ik de prijs die wij betaald hebben (20 kinderen x €7,50) erg duur! Dit zou mij ook weerhouden de activiteit nog een keer te boeken. "
Martin Tolboom over Diversen:
10

"Was een erg leuke dag. De reacties waren erg enthousiast. Zeker gezien het feit dat voor een aantal van ons de mini de eerste auto was. Medewerkers waren erg vriendelijk en hadden er duidelijk lol in."
G. van Dijk over Diversen:
8

"Leuke middag gehad. Eerst naar de Beeldentuin en de Zandsculpturen, daarna klootschieten. En alles geregeld via Veluwe Specialist, perfect!"
Mevr I.J.M. Roos-Slot over Diversen:
9

"Super leuke dag gehad! Goed georganiseerd, goede service aan de telefoon en ter plekke!"
J Romkes over Diversen:
10

"we hebben met elkaar een top dag gehad zeer aan te bevelen vrg jelle romkes"
C. Ederveen over Diversen:
8

"Wij hebben een leuke en gezellige familiedag gehad bij Veluwe Specialist in Garderen."