Otterlo

Otterlo


Otterlo wordt lokaal ook wel het bruisende hart van de Veluwe genoemd. Midden op de Veluwe en de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe is naast de deur. Hierdoor is het gastvrije dorp perfect ingesteld voor toerisme, zo zijn er verschillende campings, hotels en restaurants. Verder zijn er diverse fiets- en wandelroutes in de omgeving die dwars door de Veluwse natuur gaan. Een groen en gastvrij dorp dus!

Uiteraard is Otterlo de perfecte uitvalsbasis om het Nationale Park De Hoge Veluwe te bezoeken. Dit is een beroemd natuurpark met grasvlaktes, heidevelden en zandverstuivingen daarnaast leven er ook nog veel wilde dieren. Erg leuk dus voor een rustgevende fietstocht of wandeling door de natuur. Verder is er in Otterlo natuurlijk nog meer te beleven, zo zijn er verschillende musea zoals het tegelmuseum en het Kröller-Müller Museum. Qua activiteiten is een fiets huren erg populair of je gaat de Veluwe ter paard, weer eens wat anders!

De Veluwe Specialist weet natuurlijk alles van die mooie fiets- en wandelroutes en heeft zelf de mooiste routes uitgezet waarbij je op de beste plekjes in de omgeving terecht komt. De routes krijg je gratis bij het huren van een van de leuke vervoersmiddelen. Huur bijvoorbeeld een normale fiets, of ga elektrisch en huur de elektrische fietsen, E-loopfietsen of mountainbikes. Leuke activiteiten waarbij je de Veluwe op de beste manier ontdekt.

Activiteiten in de buurt

E-chopper
Activiteit / Dagje weg E-chopper op de Veluwe
Mountainbiken
Activiteit / Dagje weg Mountainbiken op de Veluwe
Elektrische fietsen
Activiteit / Dagje weg Elektrische fietsen op de Veluwe
E-loopfietsen
Activiteit / Dagje weg E-loopfietsen op de Veluwe
Tandemtocht
Activiteit / Dagje weg Tandemtocht op de Veluwe
Fiets huren
Activiteit / Dagje weg Fiets huren op de Veluwe


Evenementen in Otterlo


18-07:Wildfietstocht met gids - de Waldhoorn Otterlo
21-07:Wandelexcursie Hoge Veluwe en Tweede Wereldoorlog - Nationaal Park de Hoge Veluwe
24-07:Circus Bolalou Otterlo - Europarcs de Wije Werelt
25-07:Wildfietstocht met gids - de Waldhoorn Otterlo
28-07:Struinen vanaf Schaarsbergen - Natioonaal Park de Hoge Veluwe