Fietsverhuur Harderwijk


Hier vind je allerlei fietsen die wij aanbieden voor verhuur. Fietsen met 7 versnellingen, kinderfietsen en elektrische fietsen, tandems, elektrische bakfietsen ze zijn allemaal direct te reserveren. Vul de gewenste datum in en ze staan op het aangegeven tijdstip klaar bij één van de Veluwe Specialist vestigingen op de Veluwe. Je hebt keuze uit verschillende fietsroutes.

Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis door ons persoonlijk gemaakte route waarin diverse highlights worden bezocht. We hebben per locaties vier verschillende interactieve fietsroutes van diverse afstanden via de app op je smartphone. Wij zorgen voor een telefoonhouder. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame! Mocht je toch zelf een route willen uitstippelen dan verwijzen we je naar onze fietsrouteboekjes. Op onze vestiging kunt u dan een bikepointer lenen en gebruik maken van een fietsknoopppuntenkaartje.

Fiets huren in: Garderen, Otterlo, Harderwijk, Uddel

Bent u met een groep? Klik dan hier.


Mountainbiken
Activiteit / Dagje weg ZZ Mountainbiken - niet verwijderen op de Veluwe
Elektrische fiets
Activiteit / Dagje weg Elektrische fiets op de Veluwe
Tandem tocht
Activiteit / Dagje weg Tandem tocht op de Veluwe


Een fiets huur je bij de Veluwe Specialist!


De Veluwe Specialist is al vanaf 2009 dé fietsverhuurder van Gelderland! Wij verhuren herenfietsen, damesfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, elektrische bakfietsen, tandems, elektrische fietsen, ouder-kind tandems en nog veel meer! Op zoek naar een andere leuke activiteit? Bekijk dan ook eens ons complete aanbod!

Hopelijk tot snel op de Veluwe!