Fietsverhuur Garderen


Hier vind je allerlei fietsen die wij aanbieden voor verhuur. Fietsen met 7 versnellingen, kinderfietsen en elektrische fietsen, tandems, elektrische bakfietsen ze zijn allemaal direct te reserveren. Vul de gewenste datum in en ze staan op het aangegeven tijdstip klaar bij één van de Veluwe Specialist vestigingen op de Veluwe. Je hebt keuze uit verschillende fietsroutes.

Wij hebben natuurlijk al een aantal leuke fietsroutes klaarliggen, maar je kan ook samen met een Veluwe Specialist medewerker een persoonlijke route uitstippelen. Met het bikepointer systeem kies jij jouw favoriete highlights van de Veluwe uit en stippel je door middel van een knooppunten kaart een leuke route uit. Zo kan je verschillende thema's in een route combineren. Fiets bijvoorbeeld langs de zandverstuivingen en heidevlaktes naar een mooi kasteel of leuke uitkijktoren! Voor de voorpret en wat extra inspiratie hebben wij een Top 10 van de leukste fietsroutes op de Veluwe gemaakt.

Fiets huren in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo, Harderwijk, UddelElektrische fiets
Activiteit / Dagje weg Elektrische fiets op de Veluwe
Mountainbiken
Activiteit / Dagje weg ZZ Mountainbiken - niet verwijderen op de Veluwe
7-versnellingen Unisex fiets
Activiteit / Dagje weg 7-versnellingen Unisex fiets op de Veluwe
Ouder-kind tandem
Activiteit / Dagje weg Ouder-kind tandem op de Veluwe
Tandem tocht
Activiteit / Dagje weg Tandem tocht op de Veluwe
Bakfiets
Activiteit / Dagje weg Bakfiets  op de Veluwe
Kinderfiets Garderen
Activiteit / Dagje weg ZZ Kinderfiets - niet verwijderen op de Veluwe


Een fiets huur je bij de Veluwe Specialist!


De Veluwe Specialist is al vanaf 2009 dé fietsverhuurder van Gelderland! Wij verhuren herenfietsen, damesfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, elektrische bakfietsen, tandems, elektrische fietsen, ouder-kind tandems en nog veel meer! Op zoek naar een andere leuke activiteit? Bekijk dan ook eens ons complete aanbod!

Hopelijk tot snel op de Veluwe!