E-loopfiets in GarderenDe Veluwe is een prachtig en divers natuurgebied met veel bossen, heide en weilanden. Hierdoor zijn er ook hele leuke fietstochten te fietsen. Vanuit Garderen zijn al deze soorten landschappen heel gemakkelijk te bereiken en zijn er heel veel mooie routes uitgezet. Toch is fietsen wel een beetje standaard, mede hierdoor is er nu een leuk alternatief. De E-loopfiets!

De E-loopfiets is een combinatie van een step, een fiets en een loopband. Hiermee bereik je de snelheid van een fiets terwijl je gewoon rustig loopt. Doordat het een uniek vervoersmiddel is levert het veel bekijks op en is het erg leuk om hiermee de Veluwe te ontdekken. Doordat je de snelheid heb van een fiets kan je extra lange “wandelingen” maken waardoor je dus ook extra kan genieten van de prachtige omgeving. Vanuit Garderen kan je verschillende afstanden voor een route kiezen, zo kan je ervoor kiezen om richting de zandafgravingen te gaan of je blijft wat dichter in de buurt en gaat genieten van de bossen en de paarse heide. De omgeving Garderen is natuurlijk niet alleen leuk door haar prachtige natuur. Ook de kleine en gezellige dorpjes maakt het een gebied waar je heerlijk een aantal dagen kan genieten van de rust en de gezelligheid.

Met de E-loopfiets, ook wel lopifit genoemd, kan je op een hilarische manier van deze omgeving Garderen genieten. Dit is dan ook leuk te doen met bijvoorbeeld een dagje uit met familie, vrienden of collega‘s. Lekker rond “wandelen” en een tussenstop maken bij een gezellig terrasje, genieten! En niet alleen de E-loopfiets is hier geschikt voor, dit kan je ook doen met bijvoorbeeld een E-step, E-fatbike of gewone mountainbikes. Wil je eens de E-loopfiets uitproberen dan kan dit al vanaf €24,50 per dagdeel.


Elektrische fietsen
Activiteit / Dagje weg Elektrische fietsen op de Veluwe
E-loopfietsen
Activiteit / Dagje weg E-loopfietsen op de Veluwe
Fiets huren
Activiteit / Dagje weg Fiets huren op de Veluwe
E-chopper
Activiteit / Dagje weg E-chopper op de Veluwe
Klimbos Garderen
Activiteit / Dagje weg Klimbos Garderen op de Veluwe