Mountainbike route zuid Veluwe


De leukste mountainbike routes voor jong en oud! Kies jij voor een actieve middag midden op de Veluwe dan ben je hier aan het juiste adres. Met de verschillende mountainbike tracks scheur je dwars door de bosrijke omgeving, fiets je over mooie zandvlaktes en als je geluk hebt kom je een wild dier tegen zoals een hert, paard of zwijn.

Met de mountainbike routes op de zuid Veluwe raak je niet snel verveeld. Met hoogteverschillen tot wel 255 meter en bijna 100 kilometer aan verschillende routes kun je optimaal genieten van de Veluwe. Ervaring of niet, er zit voor elke persoon wel een geschikte route tussen. Maak het zo uitdagend als je zelf wenst!

Vanaf de Veluwe Specialist in Otterlo zijn alle mountainbike routes makkelijk bereikbaar. Huur een normale of elektrische mountainbike en geniet van de prachtige omgeving. Na een korte introductie kun je direct van start en binnen enkele minuten zit je al in het bos. Een mountainbike tocht vol hoogteverschillen, bos, heide zandverstuivingen en zandafgravingen. Veel succes!

Huur een mountainbike in Otterlo bij de Veluwe Specialist:


Mountainbiken
Activiteit / Dagje weg Mountainbiken op de Veluwe
Kinderfiets huren
Activiteit / Dagje weg Kinderfiets huren op de Veluwe