Mountainbiken zuid Veluwe


Midden op de zuid Veluwe mountainbiken, hoe gaaf is dat! Ontdek het prachtige gebied met de reeds vernieuwde mountainbike routes. Fiets dwars door de bossen heen en laat je verrassen door de hoogteverschillen met goed lopende kombochten. Ervaring of niet, door de verschillende tracks zit er voor elke mountainbiker wel wat tussen.

Zelf nog even oefenen of samen met de kinderen mountainbiken? Naast Ede is er een speciale kinderroute aangelegd met een lengte van 4,5 kilometer. Zoek je liever een uitdagende track? Met de paarse route scheur je dwars door het bos en kom je langs het beruchte AREA51 gedeelte. Deze route is 23 km lang en is ook onderdeel van de kinderroute.

Een mountainbike huren is mogelijk bij onze vestiging in Otterlo! Stippel je eigen route uit bij ons in de winkel of laat je leiden door een GPS. Met de Elektrische mountainbike of normale mountainbike kun je optimaal genieten van de bosrijke omgeving van Otterlo. Een mountainbike tocht vol hoogteverschillen, bos, heide zandverstuivingen en zandafgravingen. Veel succes!

Huur een mountainbike in Otterlo bij de Veluwe Specialist:


Mountainbiken
Activiteit / Dagje weg Mountainbiken op de Veluwe
Kinderfiets huren
Activiteit / Dagje weg Kinderfiets huren op de Veluwe