Camping BeekbergenBeekbergen heeft verschillende campings waar je kan genieten van de Veluwe. De campings op de Veluwe zijn perfect om even tot rust te komen of om leuke activiteiten en dagjes uit te ondernemen. Vanuit Beekbergen ben je al snel midden op de Veluwe en kan je het Nationaal Park de Hoge Veluwe bezoeken. Daarnaast ligt het naast Apeldoorn, wat een erg leuke stad is om bijvoorbeeld lekker te gaan shoppen. Vanaf de campings in Beekbergen zijn er dus veel mogelijkheden voor leuke activiteiten met familie of vrienden. Voorbeelden van de leuke campings en vakantieparken zijn camping de Bosrand, Klein Paradijs en Heideheuvel. Toch liever een leuke bungalow? Kijk dan eens bij de vakantieparken de Berkenrode, het Lierderholt of de Hertenhorst.

Activiteiten


Er zijn dus genoeg accommodaties waar je lekker een weekendje weg of een weekje ertussenuit kunt met familie. Naast het genieten van de omgeving kan je leuke activiteiten doen in de omgeving van Beekbergen. Zo is er een escape room, een erg leuke activiteit met vrienden of familie. Een bezoek aan het Klimbos Garderen is ook een leuke optie, hier klim je tot wel 25 meter hoogte door de bomen. Dit zijn allemaal activiteiten die geschikt zijn voor meerdere leeftijden, perfect dus tijdens een verblijf op een camping in Beekbergen.

Bij een verblijf op een van de campings in Beekbergen kan je dus samen met familie en vrienden genieten op de Veluwe. Er zijn genoeg activiteiten te doen waardoor niemand zich snel verveeld. Ook zijn de genoemde activiteiten zoals het Klimbos Garderen en de escape room geschikt voor grote groepen. Kortom, bij een camping in Beekbergen kan je altijd goed terecht en kan je perfect een aantal dagen ertussenuit.


Mountainbiken
Activiteit / Dagje weg Mountainbiken op de Veluwe
E-loopfietsen
Activiteit / Dagje weg E-loopfietsen op de Veluwe
Tandemtocht
Activiteit / Dagje weg Tandemtocht op de Veluwe
Mini Cooper
Activiteit / Dagje weg Mini Cooper op de Veluwe
E-chopper
Activiteit / Dagje weg E-chopper op de Veluwe
Klimbos Garderen
Activiteit / Dagje weg Klimbos Garderen op de Veluwe
Klootschieten
Activiteit / Dagje weg Klootschieten op de Veluwe