Camping GarderenGarderen is midden op de Veluwe gelegen, perfect dus om er even een paar dagen tussenuit te gaan. Hierdoor zijn er natuurlijk ook veel campings in Garderen te vinden. Op een camping in Garderen kan je heerlijk tot rust komen tussen de mooie bossen en heidevelden. Ook zijn er speciale campings voor de hele familie, zo heb je camping de Hertshoorn die beschikt over de grootste speelzolder van Nederland! Voor de leukste kindercampings in Nederland ben je dus ook in Garderen op de juiste plek. De omliggende dorpen beschikken ook over verschillende goede campings, zo heb je de met prijzen bekroonde camping de Boshoek in Voorthuizen. Ook zijn er nog veel leuke campings in Arnhem en Uddel.

Activiteiten


Een leuke en goede camping is natuurlijk ontzettend belangrijk voor een weekendje weg met familie. Maar daarnaast moet er ook wat te beleven zijn. In Garderen en omstreken zijn er veel verschillende activiteiten te doen. Zo kan je met de hele familie naar Klimbos Garderen. In dit klimbos kan je heerlijke klimmen en klauteren door de hoge bomen. Het leuke aan het Klimbos Garderen is dat het hoogste en veiligste klimbos is van Nederland! Dit klimbos op de Veluwe is dan ook zeker een aanrader en leuk voor alle leeftijden. Verder zijn er nog veel leuke activiteiten te doen in Garderen. Zo kan je ervoor kiezen om te gaan mountainbiken of de Veluwse bossen verkennen met een gave E-Chopper. Hiermee scheur je zonder veel moeite over de vele 'obstakels' in de bossen en zandafgravingen. Liever een iets minder sportieve activiteit? Ga dan lekker de Veluwe verkennen op een E-loopfiets of Elektrische fiets en maak een tussenstop bij de IJstijd in Garderen.

Voor een vakantie of weekendje weg met familie of vrienden zijn er dus in Garderen veel opties. Zo zijn er veel leuke campings en zijn er activiteiten in overvloed. Garderen is midden op de Veluwe gelegen waardoor je bijvoorbeeld goed het Nationaal Park de Hoge Veluwe kan bezoeken. Hier geniet je optimaal van bossen, heide, weilanden en zandafgravingen. Vanaf de leuke campings in Garderen is er dus genoeg te ondernemen voor bijvoorbeeld een leuk dagje weg.


Mountainbiken
Activiteit / Dagje weg Mountainbiken op de Veluwe
Elektrische fietsen
Activiteit / Dagje weg Elektrische fietsen op de Veluwe
E-loopfietsen
Activiteit / Dagje weg E-loopfietsen op de Veluwe
Mini Cooper
Activiteit / Dagje weg Mini Cooper op de Veluwe
E-chopper
Activiteit / Dagje weg E-chopper op de Veluwe
Klimbos Garderen
Activiteit / Dagje weg Klimbos Garderen op de Veluwe
Klootschieten
Activiteit / Dagje weg Klootschieten op de Veluwe