Vakantiepark GarderenWil jij binnenkort lekker een aantal dagen ertussenuit met familie of vrienden? In Garderen zijn er meerdere vakantieparken waar je heerlijk tot rust kan komen of lekker sportieve activiteiten kan doen. Garderen is midden op de hoge Veluwe gelegen en hier kan je dus ook optimaal genieten van prachtige natuur. Daarnaast zijn er ook veel activiteiten te doen voor bijvoorbeeld een leuk dagje weg. De bungalowparken in Garderen zijn omringd door bossen, heide, weilanden en zandafgravingen. De diversiteit is dus hoog! Er zijn meerdere vakantieparken waar je lekker kan genieten in je eigen bungalow op de Veluwe.

Attracties en activiteiten
Als je lekker tot rust wil komen kan je natuurlijk leuke wandelingen maken door de bossen of fietstochtjes maken over de heide. Maar je kan er ook voor kiezen om het avontuur op te zoeken. Bezoek bijvoorbeeld het Klimbos Garderen waar je tot wel 25 meter hoogte kan klimmen. Dit is het hoogste klimbos van Nederland. Misschien een beetje hoogtevrees maar wel avontuurlijk ingesteld? Ga dan de bossen en zandafgravingen door op een Elektrische mountainbike of normale mountainbike en laat je leiden door de GPS. Zo kom je op de mooiste plekjes van de Veluwe. Of kies ervoor om gezellig een tocht op een E-loopfiets of tandem. Naast de perfecte ligging van de vakantieparken in Garderen zijn er dus ook genoeg leuke activiteiten te verzinnen, verveling op de vakantieparken komt dus ook nauwelijks voor.

Naast leuke activiteiten met de familie zijn deze genoemde attracties en activiteiten ook te doen met grote groepen. Ga je dus met een grote vriendengroep, collega's of de gehele familie een paar dagen weg? Kijk dan eens bij een van de leuke vakantieparken in Garderen. En geniet van de rust in je eigen bungalow of tent.


Mountainbiken
Activiteit / Dagje weg Mountainbiken op de Veluwe
Klimbos Garderen
Activiteit / Dagje weg Klimbos Garderen op de Veluwe
E-loopfietsen
Activiteit / Dagje weg E-loopfietsen op de Veluwe
Mini Cooper
Activiteit / Dagje weg Mini Cooper op de Veluwe
E-chopper
Activiteit / Dagje weg E-chopper op de Veluwe
Klootschieten
Activiteit / Dagje weg Klootschieten op de Veluwe
Tandemtocht
Activiteit / Dagje weg Tandemtocht op de Veluwe