Elektrische fiets huren Veluwe


De Veluwe kenmerkt zich door de vele kilometers (1000 km!) fietspaden. De Veluwe heeft dan ook de meeste knooppunten van Nederland. Je rijdt makkelijk van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid en van pittoreske dorpjes door bossen en langs heiden. De Veluwe en haar afwisselende natuur zijn fantastisch om in te fietsen!

Vaak nemen toeristen hun eigen elektrische fiets mee. Maar er zijn op de Veluwe ook veel verhuurpunten waar je elektrische fietsen kunt huren. Een elektrische fiets is al te huur vanaf 25 euro per dag. Wil je de fiets voor een langere tijd huren? Dan wordt dit verhoudingsgewijs minder. Een dagje fietsen op de Veluwe op een 'gewone fiets' is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Bij de Veluwe Specialist huur je gemakkelijk een fiets voor 1 dag waarbij je gratis een mooie route ontvangt. Je start dan bij het FietsCafe in Garderen, waar je na een kopje koffie of thee vertrekt voor een mooie route over de Veluwe. Onderweg zijn er meerdere plekken om te stoppen voor een drankje of lunch, of om even bij te komen van al het moois onderweg. Aan het einde van de dag lever je de fiets weer in. En kun je nog even genieten een Veluws biertje in ons FietsCafe om vervolgens ergens te gaan dineren of naar huis te gaan.

De Veluwe is perfect om een of meerdere dagen met een elektrisch vervoersmiddel te verkennen. Bekijk het complete aanbod van de Veluwe Specialist.


De leukste activiteiten op de Veluwe:


Mountainbiken
Activiteit / Dagje weg Mountainbiken op de Veluwe
Elektrische fietsen
Activiteit / Dagje weg Elektrische fietsen op de Veluwe
E-loopfietsen
Activiteit / Dagje weg E-loopfietsen op de Veluwe
Tandemtocht
Activiteit / Dagje weg Tandemtocht op de Veluwe
Fiets huren
Activiteit / Dagje weg Fiets huren op de Veluwe
Klimbos Garderen
Activiteit / Dagje weg Klimbos Garderen op de Veluwe