FietsCafe Veluwe


Je fietst graag en zoekt het liefst leuke en bijzondere plekjes op waar je tijdens je fietstocht even kunt stoppen voor een hapje of drankje. Kom dan naar het FietsCafe in Garderen! Middenin het centrum vind je een leuk en gezellig ingericht fietscafé waar je heerlijke koffie kunt drinken. Buiten de koffie, thee en cappuccino zijn er ook lokale lekkernijen te bestellen. En Veluws bier, met uiteraard een bitterbal of andere snack.

In het FietsCafe in Garderen vind je ook de Veluwe Specialist, waar je allemaal leuke activiteiten kunt huren. Zoals (elektrische) fietsen, tandems, mountainbikes en nog veel meer. Als je hier iets huurt ontvang je daar tevens mooie routes bij.

Wil je niets huren, maar wel geadviseerd worden over andere leuke restaurantjes, stops of activiteiten? Dan zullen we je zeker helpen. Ook kunnen we je precies vertellen welke route(s) je kunt rijden over de Veluwe en wat de 'geheime fietspaden' rondom Garderen zijn.

Bekijk het totale aanbod van de Veluwe Specialist. En uiteraard ben je van harte welkom om een drankje te komen doen in Garderen.


De leukste activiteiten op de Veluwe:


Mountainbiken
Activiteit / Dagje weg Mountainbiken op de Veluwe
Elektrische fietsen
Activiteit / Dagje weg Elektrische fietsen op de Veluwe
E-loopfietsen
Activiteit / Dagje weg E-loopfietsen op de Veluwe
Tandemtocht
Activiteit / Dagje weg Tandemtocht op de Veluwe
Fiets huren
Activiteit / Dagje weg Fiets huren op de Veluwe
Klimbos Garderen
Activiteit / Dagje weg Klimbos Garderen op de Veluwe