Fietsverhuur Veluwe


De Veluwe heeft meer dan 1000 km aan fietspaden en is daarom een enorm gewild fietsgebied. Ook tijdens jouw verblijf op de Veluwe, in een hotel of op de camping, wil je misschien wel een dagje of een week een fiets huren. Op de Veluwe zijn vele adressen waar je fietsen kunt huren.

Bij de Veluwe Specialist huur je verschillende fietsen inclusief een gratis fietsroute. De Veluwe Specialist verhuurt onder andere elektrische fietsen waarmee je veel kilometers kunt rijden zonder erg moe te worden. Maar je kunt ook gewone fietsen met 7 versnellingen huren en kinderfietsen in alle maten. Het is wel verstandig om in het toeristische seizoen op tijd jouw (elektrische) fiets te reserveren.

Ben je sportief aangelegd? Dan is het ook mogelijk om een mountainbike of zelfs een Elektrische mountainbike te huren. Een Elektrische mountainbike is een mountainbike met dikke voor- en achterwielen. Door de elektromotor verken je makkelijk zandafgravingen en zandpaden. Je krijgt bij het huren van een mountainbike of Elektrische mountainbike een GPS systeem om niet te verdwalen op de Veluwe.

De Veluwe Specialist verhuurt ook loopfietsen en tandems. De loopfiets is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Een ander grappig vervoersmiddel is de E-Chopper. Een elektrische voertuig waarmee je geruisloos over de Veluwe dwaalt. Bij het huren van deze vervoersmiddelen ontvang je altijd een prachtige route over de Veluwe.

Een fiets huren op de Veluwe kan dus in allerlei vormen en maten. Bekijk het complete aanbod van de Veluwe Specialist. Heel veel plezier op de Veluwe!


De leukste activiteiten op de Veluwe:


Mountainbiken
Activiteit / Dagje weg Mountainbiken op de Veluwe
Elektrische fietsen
Activiteit / Dagje weg Elektrische fietsen op de Veluwe
E-loopfietsen
Activiteit / Dagje weg E-loopfietsen op de Veluwe
Tandemtocht
Activiteit / Dagje weg Tandemtocht op de Veluwe
Fiets huren
Activiteit / Dagje weg Fiets huren op de Veluwe
E-chopper
Activiteit / Dagje weg E-chopper op de Veluwe
Klimbos Garderen
Activiteit / Dagje weg Klimbos Garderen op de Veluwe