Notice: Undefined variable: aanbod_weergavenaam in /var/www/vhosts/shops.local/veluwespecialist.nl/pages/recensies.php on line 107

Recensies


Gerda Van den brink over Diversen:
9

"De kinderen willen nog een keer !"
Robbert Verboom over Diversen:
5

"Alles prima maar stop met die gratis bitterbal.. slechtste ooit "
Gerben Hakkert over Tandemtocht:
8

"We hadden 4 tandems gehuurd samen met een Sci Garderen. Echter je huurt het met elkaar maar het zijn wel 2 aparte firma's. Bij Tandems verhuur was alles goed voor elkaar. Maar zij zouden ook instructie moeten geven over het moordspel. Maar daarvan waren zij onvoldoende op de hoogte. Dus als ze dit goed met elkaar afstemmen zal het voor de gasten zeer prettig zijn groeten Gerben Hakkert "
Stam over Elektrische fietsen:
9

"Twee eBikes gehuurd. Heel prettig geholpen in de winkel en prima uitleg bij het gebruik van de fietsen. Heerlijk dag samen kunnen fietsen in de regio Otterlo/Ede. Wel opvallend: 2 (op het oog) dezelfde fietsen, maar de ondersteuning van de ene fiets was aanzienlijk sterker dan bij de andere fiets. Vooral heuvelop een groot verschil."
Ingrid Gooyer over Elektrische fiets incl. entree Park Hoge Veluwe:
10

"Heerlijke fietsen en heel vriendelijk personeel"
Melvin Timan over Diversen:
10

"Parkeren in Garderen is wel een uitdaging op drukke dagen, verder was alles perfect. "
Spaetijens over Diversen:
9

"Jammer van de telefonische reserveringskosten. Was aan de telefoon niet besproken. Anders had ik wel via internet gereserveerd. Voor de rest wel super fijne fietsen"
J Flebus over Diversen:
10

"Super vriendelijk en behulpzaam. Fietsen van top kwaliteit!"
W.K. Manshanden over Mountainbike XL vanaf 1.85m:
9

"Leuk enthousiast personeel! "
Bep Klaassen over E-loopfietsen:
9

"De jonge dame bij uitleg was nogal kort van uitleg, maar de jonge man heeft ons goed kunnen helpen en alle loopfietsen goed meegegeven"
Ivo Markwat over E-chopper:
8

"Super activiteit in een mooie omgeving"
Ivo Markwat over Klootschieten:
3

"Vond persoonlijk dat de prijs / kwaliteit verhouding niet helemaal in balans. We betaalden 10 euro pp voor 2 ballen, omschrijving en scorebriefje"
miriam kroon over E-chopper:
10

"Vriendelijk personeel, goede uitleg. Een mooie route om te rijden, zekerveen aanrader! De kinderen hebben zich ook prima vermaakt, aantal leuke opdrachten tussendoor gedaan "
Stefan Potman over Tandemtocht:
10

"Degelijk bedrijf met vriendelijke bediening, goede fietsen en een gratis leuke fietstocht erbij. Blij mee!"
Quirine Rot over Elektrische fietsen:
10

"Fijne zaak, goed geholpen en betrouwbaar materiaal. Voor herhaling vatbaar en aanrader voor anderen."
Manon Kalb over E-chopper:
9

"Hele lieve personeelsleden die goed uitleggen."
Hannie Verbeij-van der Heijden over Elektrische fietsen:
7

"De electrische fietsen waren niet goed. Je moest iedere keer als je stilstond terug schakelen naar 0. Ze waren dus echt niet goed afgesteld. Ik heb thuis een electrische fiets. Ik ga niet meer bij jullie huren."
AH Cornax over Fort Vertier:
10

"Het was een leuke middag. We hebben genoten. Aardige en behulpzame medewerkers. Geduldig en vriendelijk. Leuk met de kinderen. Alles netjes en schoon. "
M Duin over Elektrische fietsen:
10

"Bedankt dat ik maandag de fiets toch kon inleveren ondanks dat jullie gesloten waren !"
C Ruigrok over Elektrische fietsen:
8

"Prima fietsen, erg leuk dat we suggesties kregen voor de route."
Priscilla Folmer-Eikenaar over Diversen:
9

"Hele leuke activiteit. Mijn zoon heeft zich 1,5 uur vermaakt en mijn dochter iets minder lang. Vriendelijk geholpen door het personeel. "
Berlinde Borst over Elektrische fietsen:
9

"Goede fietsen, vriendelijke medewerkers en mooie fietsroute meegekregen. Voor herhaling vatbaar!!"
Erik van ‘t Klooster over Ouder-kind tandem:
8

"Leuke dag gehad op 2 ouder-kind tandems. Vriendelijke ontvangen en goede uitleg gekregen. Ik kan geen cijfer geven voor de staat van het materiaal, maar dat zou echt een dikke onvoldoende krijgen. De oranje fietsen zijn duidelijk aan vervanging toe, van de eerste die we meekregen hing de ketting slap. De tweede trapte door in de versnellingen. Ik heb het naderhand gemeld, maar kreeg het antwoord dat dit bekend was. Tja, ik vind niet dat er 45 euro voor gevraagd kan worden. Tot slot: er wordt geadverteerd met een prijs van 25 euro, maar de fietsen zijn enkel te boeken voor 45 euro voor een hele dag. Dat vind ik niet netjes."
Alex van der Weide over Elektrische fietsen:
10

"Super mooie omgeving om te fietsen Medewerkers zeer vriendelijk en professioneel en erg aardig. Complimenten! "
Jeroen van Os over Diversen:
7

"Prima fietsen en vriendelijke ontvangst."
Top over Ouder-kind tandem:
10

"We zijn uitstekend geholpen en mede door het mooie weer hebben een prachtige fietstocht gemaakt met de (klein)kinderen."
Karin Huysman over E-chopper:
10

"Super goed geregeld !"
Lisa de Bruijn over E-chopper:
9

"Super leuke route met de e-chopper gemaakt!"
Laura Vink over Diversen:
9

"Kids vonden het superleuk "
mevr P Hulleman over E-chopper:
7

"1 van onze chopper had een stugge stuurkogel, hierdoor was het lastig manoeuvreren op de fietspaden en zelfs wat onveilig, het was dan ook te gevaarlijk om onze dochter van 8 jaar hierbij voorop te plaatsen."
Sem Rooijmans over Diversen:
8

"Chille bikes en heerlijk stuk om lekker te crossen, geen zwaar parcour, maar dat was ook wel even lekker. Gewoon crossen door het mooie landschap, vooral de heide is prachtig! Bedankt! "
Alice Roseboom over E-chopper:
10

"Wij hebben genoten, van de prachtige rit "
Steven Van Dooren over Diversen:
10

"We zochten nog wat vermaak op een zonnige middag. Mooi in de buurt kwamen wij deze tegen. Via Social deal een leuk deal kunnen vinden. Kids hebben ze uitermate vermaakt. Erg leuk en netjes. Zeker een aanrader om een keer naar toe te gaan."
Colijda Malestein-Ruizendaal over Fiets huren:
8

"We vonden het erg leuk om in deze omgeving te kunnen fietsen. De medewerkers waren erg vriendelijk. Helaas vonden wij de kwaliteit van de fietsen niet zo goed. Er zat 1 behoorlijk oude fiets tussen, waarvan er heel snel al wat afviel. Het was maar het spatscherm, maar toch. En hij was al behoorlijk aan het roesten. En de andere fietsen fietsten best zwaar. "
J. Wolters over Fiets huren:
9

"Mooie route aanbevolen en een goede service "
Leonoor De Jong over Diversen:
8

"Ik vond het bij de incheck balie vrij lang duren omdat er maar 1 persoon aan het werk was en er een flinke rij stond. Vervolgens was het voor de buiten medewerker niet duidelijk welke fiets voor ons was en heeft hij nog een half uur geprobeerd een kinderzitje te vinden en monteren, terwijl de fiets al klaar stond voor ons. Wachten met 3 kleine kindjes is dan best een uitdaging . Uiteraard deed iedereen zijn best maar wilde het wel meegeven. Hierdoor konden we pas 3 kwartier later vertrekken dan geboekt. Verder waren fietsen super "
Laura Roosenboom over Diversen:
8

"Leuk vertier voor twee kinderen onder de 10. Ruim opgezet, fijne zitplaatsen voor ouders. Park, doolhof en toilet zouden wel wat opgeruimd mogen worden. "
Winny Asselt over Elektrische fietsen:
8

"De fiets functioneerde prima, maar het zadel was echt keihard, dat zou echt vervangen moeten worden. Ook heel jammer dat er niet standaard een fietstas op zit."
Sjoerd Lucassen over Diversen:
5

"Al met al een matige beleving."
Marjon Lippmann over Diversen:
9

"Mijn kleinkinderen van 8 en 10 hebben genoten. Het wedstrijdelement op tijd maakt het leuk. Het spel is een goede oefening in doorzetten, samenwerken en oplossingsgericht denken. "
Mol:
9

"We hebben een leuke rit gehad!"
Wim Verkerk over Elektrische fietsen:
10

"Super fijne fietsen. Met goede accu"
Maarten Rabenberg over Diversen:
6

"Leuk voor een uurtje, maar neem geen koffie!"
J.M. Broggel over Elektrische fietsen:
9

"prima bike, erg goede service."
Annelies Loonstra-Verbeek over Tandemtocht:
8

"Goede instructies, goed geholpen. "
Elis Stuijt over Diversen:
10

"goede uitleg, was leuk"
Joey Bekendam over Diversen:
7

"Maanden van tevoren gereserveerd. Op dat moment volgt er gelijk een aanbetaling van 100% binnen 24u. Een aantal dagen voor de activiteit kregen we de mededeling dat de locatie van de activiteit toch gesloten werd op de dag waarop wij gereserveerd hadden. We hebben ons flexibel opgesteld en zijn uitgeweken naar een andere vestiging. In plaats van 13 MTB’s hebben we op die dag 12 MTB’s gehuurd, maar we moesten er gewoon 13 betalen. Ondanks flexibiliteit van de klant, stelt De Veluwespecialist zich weinig klantvriendelijk op. "
Iris Scholte over Tandemtocht:
9

"We werden snel geholpen en er was veel keus in routes. Helaas was één van de tandems minder fijn: hij schakelde niet goed en de banden waren niet volledig opgepompt. Dat maakte het een mindere ervaring. En volgens de website hadden we ook keuze uit een bepaalde quiz voor tijdens de route, maar daar heb ik niemand over gehoord. De knooppunten route was ook leuk, maar had er graag iets over gehoord zeker als het op de website wordt aanbevolen."
mevr S Kramers over E-chopper:
10

"Super leuke ochtend beleefd, even pech gehad maar dit werd snel opgelost "
Marco Buis over Elektrische fietsen:
10

"Prachtige dag en goed geholpen "
Anja van Roekel over Tandemtocht:
8

"Vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg. Fijn advies over de route die we gingen fietsen."
Ton Boerhof over Elektrische fietsen:
9

"Voor tweede maal hier fietsen gehuurd. Net als vorige keer weer goed bevallen. Aardige medewerkers en prima instructies. Fietsen iets mindere kwaliteit. Bij een fiets zat accu los, dus bij ieder hobbeltje hevig geklapper, bij andere fiets onderweg ketting eraf. Voor dit laatste wel heel adequaat geholpen, goed opgelost, dus prima service! Volgende keer huren we weer onze fietsen hier!"
Chantal van Dreumel over Diversen:
9

"Leuke activiteit voor de kinders. Ondanks de oudste dames 12 waren waren ze erg enthousiast. Het wedstrijdelement draagt daar zeker aan bij. Ze hebben gerend en geklommen met veel plezier. Ook voor de ouders een plekje om te zitten (in de schaduw) is erg fijn. De prijs van 10 euro vond ik wel wat aan de royale kant, vooral omdat je er niet een halve dag zoet mee bent. Maar de social deal aanbieding was erg aantrekkelijk. Medewerkers heel erg aardig en geduldig!!!! Aangenaam verrast door de vriendelijke houding van de twee jongemannen."
E Zoet over Diversen:
10

"Leuk uitje, de meiden vonden het geweldig"
Esther Flipsen over Diversen:
9

"Zeer geslaagde ochtend. Kinderen zijn actief bezig geweest en vonden het leuk. Omgeving/zitruimte voor volwassenen goed ingericht. Prima dat bij het warme weer een kan ranja en bekers op tafel werd gezet."
Lia van Esch over Diversen:
9

"Leuk om te doen met de kinderen! Oppervlakte niet heel erg groot. Wel leuk opgezet, vooral uit de toren springen op het kussen. Met SD goed geprijsd."
M Kessels over Diversen:
8

"Leuk vakantie uitstapje"
Tamara Van Roekel over Diversen:
9

"De kinderen vonden het super leuk. 8 en 12 jaar. Ze hebben alles samen gedaan en waren heel fanatiek om alles zo snel mogelijk te halen"
An Zwinkels over Diversen:
8

"Overzichtelijk doolhof in Romeinen thema. Lekker buiten klauteren, terwijl ouders toch behoorlijk toezicht kunnen houden. Eenvoudig, maar leuk opgezet."
Linda Achterberg over Tandemtocht:
10

"Super leuk om te doen. We hebben een zeer geslaagde middag gehad. Prima geholpen door de medewerkers."
Ester van de Pijpekamp over Diversen:
4

"WIj vonden het helaas wat tegenvallen. Het is veel kleiner dan we verwacht hadden en ook iets "kinderachtiger". Entree voor ouderkaartje moet je gewoon niet vragen, is beetje een wassen neus want je kunt er ook gewoon zo bij gaan zitten en consumpties naar eigen behoefte aanschaffen. Goede muziek erbij zou kunnen helpen voor een goeie vibe. Via social deal is de prijs wel redelijk maar anders de entreeprijs niet waard."
Anjo Wolters over Diversen:
7

"Onze kleinkinderen vonden het erg leuk en hebben 1,5 uur lekker genoten!"
A.L. ten Broeke over Diversen:
9

"De kleinzonen (7 en5) hebben zich uitstekend vermaakt, we zijn er bijna 3 uur geweest en eigenlijk wilden ze nog niet nasr huis.d ver"
Lisette Melis over Diversen:
10

"Gemakkelijk via internet reserveren, alles stond netjes klaar, prima uitleg en zeer klantvriendelijk "
E.E. Luza over Elektrische fiets incl. entree Park Hoge Veluwe:
8

"Wanneer de fiets het niet goed doet en je bent halverwege hoe kan dit opgelost worden? Huer hebben we niks over gehoord "
Jansje Loeven over E-chopper:
8

"Leuke tocht gehad, de app gaf ondertussen meldingen als er een informatiepunt bereikt was. Dat hadden we nog niet vaker gehad, erg leuk! Medewerkers zijn vriendelijk en het liep allemaal vlot."
Tini Janssen over Mountainbike M t/m 1.75m:
9

"The activity was perfect. Clear instructions, good mountainbikes. We really enjoyed!"
Imke Goedegebure over E-chopper:
9

"Super leuke trip gehad op de e-choppers. Jammer van het slechte weer, maar ja dat heb je niet voor het uitkiezen. Mooie omgeving om rond te touren. "
Peter Dekuyper over Elektrische fietsen:
10

"Eenvoudig te boeken, vriendelijke en kundige uitleg. Prima fietsen"
Wim Smit over Diversen:
9

"De kleinkinderen van 8 en 10 hebben genoten. Erg enthousiast. Leuke combinatie van opdrachten en fysieke uitdagingen. Mooi ook dat er op verschillende niveaus opdrachten zijn. Erg klantvriendvriendelijk dat de kinderen langer mochten blijven omdat het relatief rustig was."
Lies Doppenberg over Diversen:
10

"De kinderen hebben genoten, leuke activiteit voor 1,5 / 2 uur."
Johan van den Brand over Mountainbike L t/m 1.85m:
10

"Zeer vriendelijk personeel. Echt geinteresseerd in de klant"
Ilse Lansbergen over E-chopper:
9

"Leuke activiteit door divers landschap. Helaas pech met de e-chopper maar dat werd netjes opgelost."
Ellen Masselink over Tandemtocht:
8

"alles prima in orde"
Judy Van Beijnum over Elektrische fietsen:
9

"Prettige, degelijke fietsen met goede ondersteuning. Heerlijk om mee te touren. Voorgestelde knooppuntenroutes aanwezig, maar daar is altijd van af te wijken via de app of via de borden. "
Robert ter Wal over Diversen:
8

"Leuke activiteit met een e-chopper. Prachtige route. Voor horeca moet je wel even van de route afwijken."
Monique Breuer over E-chopper:
10

"Super leuk uitje, prachtige route !"
mevr B de Brouwer over E-chopper:
8

"Het was superleuk! Wat is Nederland dan toch mooi!"
Zuidhof over Fort Vertier:
8

"Goed voor vertier voor 2 uurtje! "
Angela Vermeer over Diversen:
9

"Me dochter vondt het super leuk ze wil heel graag weer terug "
Martin van Zeist over Diversen:
9

"Leuk en een leerzame ervaring "
Anne van der Weide over Diversen:
8

"Hele leuke dag gehad op de E-chopper! "
m den Burger over Diversen:
8

"De ouder-kind tandem is veel te duur. 45 euro voor een dag is belachelijk. In de folder staat “25 euro”, dat lijkt me een veel schappelijkere prijs. Op de Waddeneilanden betaal je de helft hiervan! Geldklopperij. Zo heeft God het niet gewild."
Dinand Van veen over Elektrische fietsen:
10

"Echt super leuke dag gehad "
Cees Donkers over E-chopper:
9

"Erg leuke e-chopper tour vader-zoon! Zeer aan te raden! Vriendelijke ontvangst, introductie en uitleg. Zelf even last gehad bij de start van het gebruik van de route nummers. Wij zijn dan ook onervaren fietsroute-kaart-lezers. Na een eerste stukje hobbelig 'paarden-pad' toch op de juiste route terecht gekomen en een perfecte tour gehad door de fantastische natuur met als afsluiter de schitterende Ginkelse heide, compleet met laag overvliegende helicopter bij een militaire oefening. Jeugdsentiment uit de diensttijd... Daarna koffie 'met' bij Boerderij Mossel en een gezellige afsluitende lunch op een vol en zonnig terras bij Waldhoorn. Conclusie: ZEER GESLAAGD!"
Andre Bond over Fort Vertier:
6

"Via de foto's/filmpjes online lijkt het heel wat, maar eigenlijk is het echt niet zo groot. De kinderen hebben zich 1,5 uur vermaakt, maar dat is wel het maximale. Voor 1,5u vinden wij de prijs dan ook best aan de hoge kant, de verwachtingen lagen bij ons, door de toegangsprijs toch iets hoger... "
Roberto Raalte over Diversen:
6

"Telefonisch: “ja natuurlijk je kunt prima later dan half 2 komen”. 14:30 waren we op locatie. “Ja u kunt niet meer naar de mountainbike route, we sluiten vandaag 17 uur”. Teleurstellende communicatie en zonde geld "
Do van Huizen over Diversen:
8

"We vonden het superleuk. Het springkussen bij toren 4 was erg leuk. En de glijbaan ook. De medewerkers waren erg aardig en behulpzaam. Groetjes, Maud (8 jaar) en Brent (5 jaar) "
T Jagersma over Diversen:
10

"Super leuke activiteit gehad. Tijd vloog voorbij"
Sander Christiaanse over Diversen:
6

"Leuk, maar eentonig. Oudere kinderen zijn naar mijn mening snel uitgespeeld (45 min). Naast de raadsels zou het leuk zijn als er meer activiteiten te doen zouden zijn."
Ron van Dieren over Elektrische fietsen:
8

"Van een "activiteit" is nauwelijks sprake omdat het hier de verhuur van 1 x e-bike betrof. Reservering en betaling online gingen vlot. Het verstrekken van de fiets met korte en voldoende uitleg ging ook vlot en was duidelijk. Gewoon degelijk."
Corrie Hiltjesdam over Diversen:
8

"Het was een leuke activiteit. De route was mooi en afwisselend. Jammer dat bij één loopfiets (van de 7) de accu op een gegeven moment leeg was, maar dat werd goed opgelost. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. "
Arenda van de Bogert over E-loopfietsen:
6

"De loopfietsen (materiaal) was prima in orde. De route (niet de informatieve ) viel wat opdrachten betreft enigszins tegen."
Jackie Kadri over Diversen:
9

"Fijne fietsen! Leuke tocht kunnen maken. Vriendelijk personeel!"
Judith Heinrich over Klootschieten:
8

"Wij vonden het een leuke activiteit, maar we belachelijk duur om pp 9,50 euro te betalen voor het huren van 2 ballen voor 3 uur. Voor 9 personen hebben we hier ruim 100 euro voor betaald. "
Pauline Theuws over Elektrische fietsen:
10

"Allereerste keer op electrische fiets. Prima instructie en hele fijne route"
Judith Krooder over Diversen:
10

"Vriendelijk geholpen, goede duidelijke uitleg"
Joost Wouters over Klootschieten:
6

"Erg overpriced. Het is een leuke activiteit met een groep, maar bijna 10 euro p.p. voor twee ballen en een scorebord is erg aan de prijs. De helft is nog steeds meer dan genoeg."
Mike van den Wijngaart over Diversen:
8

"uitleg en ontvangst was top. Fiets kan beter, schakelen ging niet siepel en handvaten waren te klein van de XL. Voor de rest een mooie tocht gefietst. Bedankt."
Paul Stienstra over E-chopper:
9

"Prima uitleg werking choppers en route. Tussenstop steakhouse zeker aan te bevelen. Alleen de borg nog niet ontvangen. Komt vast door het weekend."