Recensies


Hans Joustra:
10

"We zijn vriendelijk ontvangen en de e choppers waren ook prima in orde."
Judith Boertjens:
9

"Mooie verjaardag gehad, de kids hebben heerlijk geklommen en de jarige heeft echt genoten. Een aanrader!"
I. Charan:
3

"Zie tips"
Dorien Tepper:
10

"Leuke plek voor een feestje na 1,5 u nog steeds veel speelplezier"
S. van de Pol:
7

"Fietsen zijn niet erg comfortabel afgesteld. Hoge veluwe is prachtig en jullie medewerkers vredienen een 10!"
Mitchell Meeuwes:
10

"Was een mega succes! Was 1 e chopper met een slechte batterij, maar werd halverwege zonder enig probleem omgeruild voor een andere. Top service! "
Lieke Glasbergen:
8

"Fantastisch klimpark, met veel verschillende par ours. Met gemak 2 uur kunnen vullen en nog niet alle parcours kunnen doen. "
Cynthia Prins:
8

"Voor de kinderen was het een echt uitje we komen zeker terug voor een kinderfeestje "
Martine Klaassen:
10

"Super locatie. De meiden hebben zich heel goed vermaakt. Leuke opdrachten!"
Sabrina Joemratie:
9

"Dit is een aanrader voor snel een leuke bezigheid voor de kinderen "
mevr I Andriesen:
10

"Heel erg leuk uitje gehad met een aantal vrienden. Zeker aangezien het nog vrij rustig was. We konden lekker ons eigen ding doen en hebben veel gelachen."
Silvia Straatsma:
7

"Super vriendelijk en behulpzaam personeel. "
Zeynep Uslu:
8

"Voor de rest top dag gehad en echt genoten! Zeker een aanrader!"
Thijs van Vlerken:
9

"Minder goed voor kinderen en snel achter elkaar "
Sharon Tax:
9

"Fijne mensen werken er. Goede uitleg en begeleiding "
Noëmi Van Doorn:
8

"We hebben heerlijk genoten in omgeving Hoenderloo met het huren van de e chopper. Ik zou misschien voor de e choppers ook meerdere routes doen, je hebt namelijk 1 route die je kan volgen. Verder hebben wij een top ervaring bij jullie. Medewerksters waren heel vriendelijk en gezellig. Nogmaals bedankt voor de goede service ! "
Sandra van der Linden:
10

"Vriendelijke medewerkers, alles goed uitgelegd. Hele mooie route en genoeg tijd om wat te nuttigen onderweg."
Hendri Veltink:
10

"Gewoon super voor elkaar. Mooie locatie en mooie roetes "
m Scholten:
9

"Super mooie gelegenheid, erg schoon, vriendelijk personeel. Groot pluspunt dat er een toilet is, TOP."
Adrie Monshouwer:
9

"Leuke middag gehad met de kleinkinderen. Mooie en veilige klimparcoursen voor bijna alle leeftijden."
Jolanda Cuperus:
10

"We hebben ernorm genoten"
Merel Westerink:
8

"Weer een ochtend lekker geklommen! "
mevr T vd berg:
9

"Super enthousiast en behulpzaam personeel!"
Ce Kalac:
1

"Niet voor herhaling vatbaar. Tegenvaller en zonde van het geld. Informatie op website is misleidend waardoor je denkt dat het ook geschikt is voor kleine kinderen. Geen aanrader!"
W. Wouters:
7

"Was echt leuk om te doen, mooie wandeling, lekker veel vragen en opdrachten. Bij de eerste vraag zagen ze een verschil meer, ook een puntkomma die er niet stond, is geen leuk begin, gelijk een fout, misschien kunnen jullie dat even verbeteren."
Martijn Koetsier:
10

"Erg leuke activiteit, met een mooie route door de bossen en over de heide. Duidelijke route aangegeven met fietsknooppunten."
Benjamin Sikma:
9

"Leuke wandeling, we hebben er iets meer dan een uur over gedaan inclusief picknick. 2 antwoorden waren niet te vinden omdat de bordjes ontbraken."
Sylvia Exalto-Draijer:
10

"De hele groep waar we mee waren heeft super leuke klimuren beleefd!!! Echt een aanrader! Gelukkig was het ook prachtig weer, zonnig ...maar niet te warm..."
karin groenevelt:
10

"wij vonden het helemaal geweldig. leuk personeel en super uitleg over de e- choppers gehad."
N. van Veldhuizen:
10

"Het was superleuk, alles was tijdens de buitenrit goed geregeld. Het enige wat voor ons niet helemaal duidelijk was bij aanmelding via de Veluwe Specialist dat het een 'onervaren' buitenrit was terwijl wij geoefende amazones waren. Om die reden was de buitenrit (uiteraard) alleen in stap. Mogelijk hebben wij dat op de website over het hoofd gezien, maar we hebben begrepen dat via de Veluwe Specialist alleen onervaren buitenritten kunnen worden geboekt. Wilt u dus een ervaren buitenrit? Dan zult u dit rechtstreeks bij de manege moeten reserveren."
kim van Rijswijk:
10

"Wat een top manage, geweldig vriendelijke en gezellig en uitermate professioneel personeel, prachtige buitenrit, echt super"
Wesselius:
3

"Dat jullie niet een halve dagprijs aanbieden is werkelijk schandalig! Ik kwam om 12.30u een fiets huren en mocht €17,50 aftikken. Omdat jullie ook nog eens om 17u sluiten en er geen mogelijkheid is de fiets na sluitingstijd af te droppen en de sleutel in de brievenbus te gooien, limiteert dit enorm en is dit weinig flexibel. Ik heb er een dag bij moeten reserveren… Het werd zo een onnodig, duur fietsuitstapje. Als enige fietsverhuurder in de buurt hebben jullie een monopoly positie, waar jullie ernstig misbruik van maken. Erg jammer en laat een negatief gevoel achter!"
Marjolein Kielman:
9

"Super leuk met hele gezin ! ondanks hoogtevrees toch gedaan"
Ellen Vroegop:
7

"Vooraf beter controleren of de chopper technisch in orde is (rechter buiten spiegel zat los en stuur zat niet vast). "
Marjon Roefs:
9

"Fijne fietsroutes meegekregen, kant en klaar met knooppunten en houdertje voor kaartje met knooppunten op het stuur. Goede fietsen en zeer aardige medewerkers."
Evert van Wolfswinkel:
10

"Prachtige tocht gemaakt op E-choppers vanuit locatie Garderen. Onderweg tijd genoeg om een mooie wandeling te maken bij kasteel Staverden. Een aanrader"
Renske Roorda:
10

"Heerlijk geklommen op een woensdag buiten de schoolvakanties. Hierdoor was het lekker rustig en konden we mooi de tijd nemen, zonder ons opgejaagd te voelen. Dat was wel fijn aangezien één van ons hoogtevrees heeft. Uiteindelijk zelfs het hoogste parcours gedaan! Zip-linen vonden we het leukst."
D Middelton:
10

"Ik was hier met mijn 2 dochters van 7 en 10. We hadden het nog nooit gedaan. Maar we kregen zo'n warm welkom, alsof je er dagelijks komt. Iedereen was heel behulpzaam. Mijn jongste dochter vond het best spannend, maar ze kreeg bij het begin een beetje hulp en daarmee zoveel zelfvertrouwen dat ze de rest ook zelf durfde. Echt fantastisch om te zien. Echt een aanrader om te doen! "
Niels Davids:
10

"Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Prachtige route langs de Veluwe op de E-chopper gemaakt."
J. Hansen:
5

"Leuk klim park! "
Hendrik van den Bosch:
8

"-"
Marten Knevel:
9

"Leuke route, goede uitleg en flexibel ! Wij waren ruim een uur eerder dan afgesproken tijd en dat was geen probleem! Ook ipv een e loopfiets konden we toch switchen naar een e chopper!"
T Kion:
10

"Ondanks dat er iets mis gegaan was bij het digitaal reserveren van de kaartjes kregen we een enthousiast welkom bij het Klimbos. Voor klantgerichtheid een dikke 10!"
Saskia Barkmeijer:
9

"Wij zijn hartelijk ontvangen, goed geholpen. Er is meegedacht bij iets dat speelde. Dat is betrokkenheid. Een groot pluspunt! Ik vond de blauwe helm actie prima! Bemoedigend en zo konden kleinkinderen hun doel toch bereiken! Pubers vond parcours uitdagend en leuk. Veel pluspunten dus. "
Vicky Vekemans:
7

"Mooi choppers maar route was wat saai en bij Fungame B slechts 1 opdracht gehad. Beetje jammer…"
Romy Raaijman:
1

"Wat jammer dat jullie niet flexibel zijn omgegaan met onze situatie. Wij hadden 2 elektrische fietsen gehoord met zitje voorop. Kwamen helaas na een klein uurtje terug omdat mijn zoontje ziek werd op de fiets. Tegemoetkoming? Menselijkheid? Niks van gezien. "
Wouter van de Westeringh:
10

"Een fantastisch klimbos. Heel goede manier van ontvangst en instructie. Heel veelzijdige routes waardoor er voor iedereen genoeg is om van te genieten. Zeker een aanrader en een plek waar wij terug gaan komen."
Rundik Abdullah:
9

"Was super leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Wel zou het leuk zijn als oa een koffie plek voor tussendoor is waar je dus vast kunt pauzeren. Volgende keer neem ik dta zelf mee maar zou zeker een pluspunt zijn voor dit. "
Peter Lisseveld:
7

"Lovely location with some nice tracks. Not the most challenging park that I've been to but very nice and well maintained. It was quite crowded which caused waiting lines."
Tamara Zwanenburg-Kok:
8

"Het was heel leuk en gezellig, ook helemaal geen druk qua tijd, omdat we achter iemand zaten die niet verder durfde en we echt lang moesten wachten mochten we nog iets langer door. Sfeer is heel leuk en relaxt, ondanks wat gezonde spanning ;)"
Yvette De Graaf:
7

"Vriendelijk personeel, echter hadden we er meer van verwacht fun route was werkelijk niks funs aan en vond de route ook zeer kort. Daarnaast staat op de website leuk over de Veluwe maar het is meer ' rondje langs de Veluwe'. Dus erg jammer. We hebben er zelf maar wat van gemaakt gelukkig maakte het weer een hoop goed"
Aaldert Wolters:
9

"We hebben een leuke middag in het Klimbos gehad. Persoonlijk had ik het iets zwaarder verwacht, maar ik vond het erg leuk! Veel verschillende parcoursen en leuke hindernissen. De veiligheid wordt goed gewaarborgd."
Melanie Weiland:
8

"Bedankt voor de goede zorgen en fantastische ervaring! De “blauwe helmen” waren super behulpzaam, echt top personeel!"
Renate Bruins:
7

"-"
lotte Haverlag:
10

"Super leuk en veilig park voor iedereen een juiste route"
José Dillesen:
10

"Om eerlijk te zijn vond ik het best wel spannend aan het begin, maar wat heb ik genoten. Voordat je begint volgt een duidelijke instructie, de materialen die beschikbaar worden gesteld zijn van goede kwaliteit en overal merk je dat plezier en veiligheid hand in hand gaan. Het personeel is vriendelijk en heel behulpzaam. Er was een grote variatie in leeftijd van de klimgasten. Iedereen kan zijn eigen niveau / parcours kiezen. Er is voor ieder wat wils. Wat ontzettend leuk dat er ook veel kleine kinderen waren die heel stoer met een klimtuigje en helmpje rond liepen. En wat deden die kleine ukjes het goed. Het klimbos was heel schoon. Hetzelfde kan gezegd worden van de wc's die aanwezig waren. Prijzen van drank en ijsjes waren normaal en kluisjes waren gratis. Kortom, wil je een leuke, spannende middag dan is het Klimbos in Garderen een aanrader! "
Raymond van Bakel:
4

"Een mooie omgeving waar veel mogelijkheden liggen. In de opdrachten zitten weinig puzzels en teveel foto's maken en liedjes zingen. Veel spelfouten en andere foutjes in de omschrijvingen en instructies. Voor €30 per telefoon mag je meer verwachten."
John Schreuder:
9

"Topdag gehad. "
Lianne Siem A Joe:
9

"Klein, maar fijn. Onze kinderen waren zeer actief en hebben echt genoten! Ook andere kinderen zagen we met plezier het spel doen. Leuke binnenkomst en leuk dat ze meerdere uitdagingen hadden. Twijfel je om te gaan? Gewoon doen! Evt. leuk te combineren met het klimbos of net als ons, het blote voetenbad verderop. "
Aline Luijk:
8

"Erg leuke wandeling, een goede manier om kinderen meer te leren over de natuur. Leuke en afwisselende opdrachten, geschikt voor veel leeftijden. Duidelijke instructie. Wel moeilijk begaanbaar pad met een buggy. Vleermuizenvraag bij Hoenderloo klopt niet, hij heeft vier poten i.p.v. twee. "
Mark van Seventer:
8

"Leuk, samen met een groep vrienden met kinderen, voor alle niveaus. Vriendelijk instructieteam. Doe de zwarte route alleen als je de andere makkelijk genoeg vindt."
Henriet Broer:
9

"Leuke activiteit."
Judit Janssen:
10

"Goede verhuur en fijne fiets! "
E. Eenkhoorn:
8

"Wat een leuk klimpark! De instructie was vlot en duidelijk. De controles waren ook goed. De medewerkers leken echt plezier in hun werk te hebben en waren goed bereikbaar. Er zijn veel gevarieerde obstakels. Het enige nadeel is dat je nergens kunt inhalen wanneer iemand een totaal ander tempo heeft. Dit heeft enkele kinderen heel lang opgehouden; dat was jammer. Al met al zijn wij dik tevreden ☺️"
Sharon Dirksen:
8

"We hebben een fantastische middag gehad met ons gezin in klimbos Harderwijk! "
Angela Sewbalak:
10

"Wat een fantastische ervaring om met het gezin te doen! "
Ingrid Hogewoning:
8

"We hebben een hele leuke middag gehad. Jullie hebben een fantastisch team medewerkers. "
Manon Van lieshout:
10

"Echte aanrader voor jong en oud, super leuk voor volwassenen. Goed in twee en half uur te doen, vriendelijk personeel en de parcours waren uitdagend!! "
Yolande de Best:
8

"de gehuurde bakfiets was echt loodzwaar en groot: ik kon er niet mee uit de voeten en moest hem direct inleveren. Jammer! "
Anna Haanstra:
10

"Heerlijk dagje geklommen met 4 kinderen. Goed geholpen doen een van die 4 niet verder durfde. Heel professioneel! Top dag gehad."
Jo-Anne Lijnsvelt:
8

"Leuke ervaring "
mevr M.G. Endeman:
6

"Erg vriendelijk personeel. Duidelijke instructies. Prijs kwaliteit vind ik niet in verhouding nu er geen vrije val gemaakt kan worden en de rollercoaster 'maar' één keer per bezoek kan worden gedaan. Verder leuke middag gehad!"
S Jonker:
9

"Mijn kinderen vonden het fort super leuk. Even lekker rennen en raadsels oplossen. We zijn er ongeveer een anderhalf uur geweest en ze hebben genoten. "
dhr J.J. Supusepa:
10

"Een super dag gehad samen met mijn dochter van 6!"
Marloes Kayser:
10

"Leuk klimbos ideale ligging makkelijk te bereiken "
Stoepker:
8

"Goede fietsen!"
Ivo Lentjes:
9

"Prima klimpark ook goed voor jongere kinderen, dichtbij de parkeerplaats."
Mischa Kruze:
10

"Super leuk klimpark, de zipline parcour was onze favoriet. "
Simon De Boer:
10

"Leuke dag gehad op de E loopfiets. In het begin even wennen maar daarna ging het als een trein. Route krijg je mee op de app. Misschien is het handig als er een toontje komt als er een aanwijzing/ opdracht komt. Nu moet je opletten of deze op het scherm verschijnt. "
Jarno Komen:
6

"Slechte medewerkers aan de balie "
Gwen De Rijk:
8

"Superleuk om te doen met de kinderen. Normaal willen ze al snel weer terug maar nu zijn ze echt actief bezig en hebben ze er zin in. "
Lia van Driest:
10

"Van boeking tot inleveren vd shoppers is perfect geregeld "
Annie Sijbesma:
10

"Alles goed uitgelegd/vriendelijk groet bij binnenkomen En bij weggaan. En goede fietstassen mee"
Wouter Kleiss:
8

"We hebben een leuke middag gegad, voor elke leeftijd een uitdaging. Miss komen we nog een keer terug als we dichtbij zijn. Goeie materialen. De helmen zaten lekker "
Tinus Van Dalen:
10

"Echt prima. Verschillende moelijkheden om te klimmen. Maar geen moment onveilig gevonden. We waren hier met een jongen van 9 jaar. Ook hij heeft erg genoten. Personeel is deskundig en zeer aardig. Uitleg vam hoe het werkt is zeer goed. Het is een goed team. Ik snap het gezeur niet van dat het vlak bij de snelweg is. Wij vonden het niet storend"
Reinier Zuur:
10

"Superfijn click systeem waardoor je eenvoudig en vlot door de verschillende leuke parcours kunt klimmen. Ook mooi centraal vertrekpunt vd verschillende routes zodat je niet steeds hoeft te zoeken!"
Helga de Rijke-Quitz:
9

"We hebben genoten. Hiermee hebben wij alvast mijn 70ste verjaardag gevierd (29 mei a.s) Zeker voor herhaling vatbaar."
Colinda Korf:
10

"Het was echt superleuk, prachtige route, echt fantastisch mooi. Goede uitleg over de e-chopper. Trekt inderdaad snel op. Misschien dat jullie mensen 3 uur de tijd kunnen geven ipv 2,5 uur. Dan kun je iets langer stoppen onderweg."
Sam van den Berg:
9

"Mensen, dankjewel! Sam heeft een super tof kinderfeestje gehad, blije kids weer thuis afgezet, maar echt top! "
Amy van den Bos:
10

"Prachtige route en vriendelijke medewerkers!"
Renate Landolt:
10

"wij hebben echt een super leuke middag gehad, genoeg te doen voor iedereen!"
Pim Stege:
10

"Een hele leuke activiteit die ik met mijn zoon van 6 jaar de eerste keer heb gedaan. Goede uitleg, heel afwisselend en absoluut veilig. We komen graag nog een terug"
Fleur Daeseleer:
8

"Heel erg leuk dat ze een speciale helm voor de jarige hadden. De meiden vonden het een geweldig kinderfeestje (en papa en mama stiekem ook)."
Marc De Ganck:
8

"Er was een klein probleemje gezien onze fietsen lange tijd (bezoek Museum) stil hebben gestaan was de batterij automatisch volledig uitgeschakeld en lukte het ons dan ook niet om de stuurcomputertje te activeren. Er was ons niet gezegd (bij de eerste uitleg) dat deze opnieuw kon worden opgestart via een klein knopje onderaan de batterijen. We hebben noodgedwongen telefonisch contact moeten nemen met jullie in Otterlo. "
Pascal Bast:
10

"Zeer vriendelijk meisje in Garderen , zal zeker in de toekomst nog eens naar de Veluwe Specialist gaan "
Eva Adriaanse:
9

"Vriendelijk personeel. Wij hadden pech met de E- loopfiets. Er werd gelijk een nieuwe gebracht en we kregen wat lekkers ivm het ongemak. Leuke route met mogelijkheid tot wat drinken."
Dick Verhagen:
8

"uitleg e chopper is mager zeker als je bijv geen motor of bromfiets rijdt of gereden hebt. van groot belang te vermelden dat de achterrem links zit, in een bocht met iets verlengde voorvork remmen met voorrem is vragen om ongelukken. ook melden dat alvorens je weer afstapt eerst de chopper uitgezet moet worden. "
Duco Kooreman:
9

"Leuke escape tour! Sommige antwoorden waren lastig te vinden maar het begon ook donker te worden. Advies is dus om de escape tour midden op de dag te doen. Verder leuke puzzles en een uitdaging voor iedereen!"
Gwen Havik:
8

"Leuke uitdagende klimroutes een erg genoten!"
dhr Ah Hoekstra:
10

"Het was voor ons als gezin een uitje omdat ik 50 werd. Even uittesten waar onze grenzen lagen. We hebben als gezin echt gelachen, gehuild, en flink genoten."