Recensies


Simone van Kippersluis over Diversen:
1

"Ik zou hier niet reserveren maar spontaan beslissen om te gaan want als binnen 72 uur van tevoren blijkt dat het weer zo enorm slecht wordt (gure, kletsnatte dag -Sint intocht) dan kan er niet verzet worden dus wij hebben ons in een half uur kletsnat laten regenen en zijn toen rechtsomkeert gegaan omdat het gewoon onverantwoord was om zo te weg op te gaan met onophoudelijke stortbuien en harde wind waar ook op TV voor gewaarschuwd werd. Geen klantgerichte/ flexibele manier van werken, geen empathie, geen regenkleding aangeboden, kortom: voor ons geen leuke ervaring dus geen reden om hier nog terug te komen!"
Marc Vermeulen over Diversen:
7

"Ontzettend leuk om met e-choppers de Veluwe te ontdekken. Wij hadden echter de pech dat 1 van de choppers uitviel, midden op de heide. Medewerkers waren echter erg behulpzaam en brachten een werkzame e-chopper. Na een klein uurtje konden we weer verder en hebben we de choppers extra lang mogen gebruiken. Choppers vertonen naast dit pechgeval ook wat andere gebreken als te lossen, gebarsten spiegels en lamme stepjes. Al met al veel lol gehad en zouden het zo nog een keer doen."
Astrid Alink over E-chopper:
8

"Mooie tocht, prachtig landschap! Het is leuk maar in november wel koud, dus handschoenen en muts meebrengen."
Danielle Strijk over Diversen:
10

"Leuk uitje, duidelijke instructie en prachtige route!"
M De vries over Mountainbike M t/m 1.75m:
7

"De mountainbike beviel goed en ik ben goed geholpen. Het was fijn dat ik de mogelijkheid had om de mtb iets later terug te brengen. Wel raad ik aan om in het vervolg aan klanten (ook op de website) te melden dat in het Nationaal Park alleen op de geasfalteerde wegen gefietst mag worden. Dat was voor mij een behoorlijke domper namelijk, toen ik daarachter kwam."
Chantal Rusconi:
10

"Fijn uitje voor de kids. Lekker uitdagend. Beide tot keer tot spel 3 gekomen. Vorige keer was dat maar spel 1"
Kyara Kerseboom over Mountainbike L t/m 1.85m:
9

"Het mountenbiken was hartstikke leuk met leuke routes, al wel wat moeilijk te vinden, het bedrijf zelf was niet zo indrukwekkend, de helmen die we te leen kregen stonken intens naar zweet en er zaten nog haren in van andere mensen, niet heel fris. Verder een matige uitleg gehad over de mountenbike zelf. Medewerkers verder niet heel enthousiast of geïnteresseerd."
Christiaan Vos over Diversen:
10

"Alles weer top geregeld! In no time op pad, dankzij snelle medewerkers aan de balie en bij de fiets uitgifte. Gewoon lekker fietsen!"
mevr M Henderikx over E-chopper:
10

"Super leuke route gereden, escooters deden het prima! "
Afke de Jong over Fiets huren:
9

"prima fietsen (7 versnellingen, geen e-bike). vriendelijke dames. het verstellen van het zadel werd wel erg snel uitgelegd (met deze hendel kun je verstellen). Gelukkig had ik een handige zwager die me hielp! Maar verder niets dan lof en wat fijn dat jullie op zondag open zijn. "
H Lueks over Elektrische fietsen:
7

"De fiets was prima in orde. Alleen bij het opladen sprongen de vonken uit de batterij. "
Regina Eilander over Diversen:
9

"Super leuke mountainbike route gedaan!"
joris toemen over Diversen:
8

"Het was een leuke route en de medewerkers hebben ons fijn geholpen. Een e-chopper was opeens leeg maar daar werd goed bij geholpen!"
Wout Stravers over Diversen:
8

"Tips voor route richting mtb parcours Ermelo konden beter. "
Brenda Snoek:
9

"Was hartstikke leuk en precies goed voor 3 van mijn kinderen. De oudste heeft de jongens (7 en 5 ) opweg geholpen. Heel leuk! "
Hanny van Ahee over Fort Vertier:
10

"Erg leuke attractie, simpel, goed uitgelegd, goed uit te voeren. Vriendelijk, behulpzaam personeel. "
Lianne van Popering:
9

"Top middag met kinderen van 7 tot en met 13 jaar oud, met leuke spellen in en rond het doolhof. Ze hebben zich goed vermaakt en wij als ouders ook. Erg leuk idee, qua idee erachter met de Romeinen had het op een plek ergens rond de voormalige limes logischer geweest, maar dat is bijzaak. We hadden niet echt een goed beeld van wat we konden verwachten, maar het is zeker positief uitgepakt! "
Mieke Willems over Diversen:
9

"Ontzettende leuke bos en heide route! Op een tandem is gezellig!"
Nicolette Van Beest:
10

"Wat een leuke middag hebben de meiden gehad ( 10 en 13) er zijn diverse spellen te spelen en gewoon het dolen en de springtoren was ook erg leuk.ze hebben niet uitgerust maar toch iets tijd te kort. Maar voldeed ruimschoots aan de verwachtingen "
susan baatje over Fort Vertier:
5

"Leuke gezellige middag gehad met een 10,11 en 12 jarige"
Wendy Smit:
2

"Ik.vond het erg tegenvallen, had er meer van verwacht. Niet de moeite waard om ruim half uur voor te rijden. Wellicht leuk, als je dichtbij woont, met kids tot max 8 jaar."
Manon Koorneef over Elektrische fietsen:
7

"Fiets die prima werkte, oogde wel oud en maakte wat geluid."
Ursula Geurts over Elektrische fietsen:
9

"Topverhuurster"
Ingrid Kiesenberg over Diversen:
10

"Bedankt voor de leuke middag!!!"
G. de Goeij over Elektrische fietsen:
9

"Leuke activiteit en vriendelijke hulpvaardige medewerkers "
Ivon Engels:
10

"Waanzinnig gaaf en mega goed geholpen "
Linda Westerlaak:
9

"In de ochtend ontvingen we eerst een telefoontje of we niet later wilde komen ivm het slechte weer, super attent. Ik had verwacht dat de kinderen er na een uur wel klaar mee zouden zijn maar ze bleven maar door gaan. Super leuke middag gehad!"
Bart Schram over Diversen:
8

"Zeer vriendelijke dames"
Brenda Van der Kwast over E-chopper:
9

"Super leuke e-chopper rit gehad. Mooie tocht. Tip: op de website staat dat er bij sv Otterlo geparkeerd moet worden, terwijl er een parkeerterrein achter de locatie zit. Scheelt een hoop tijd. Iets om toch aan te laten passen op de website."
P Bolkenbaas over E-chopper:
10

"Super leuk om tedoen "
mevr A Bammens:
9

"Het uitje en de route waren erg leuk! De medewerker was niet aanwezig in de hoofdlocatie. We zijn ze toen in de andere locatie op gaan halen. Dat was een beetje jammer. Verder was het personeel heel aardig. "
A Van Hese over Diversen:
10

"Super ontvangen behulpzaam echt geweldig Heel erg genoten"
Baaij over Diversen:
3

"*Heb gevraagd of er ook hondenbakfietsen waren. Werd ja gezegd, maar was gewoon voor kinderen, moest een golden retriever van 35 kg er telkens in en uit tillen. *was net onderweg moesten we terug om een ander zadel, deze bewoog alle kanten op. Naar voor , achter, links en rechts. Gewoon slecht. *De versnelling was ook niet in orde , moet bijna naar de sportschool om de versnelling in een lagere stand te krijgen. Om opschakelen werkte soms wel, soms niet *moest ook nog vragen of de banden opgepompt konden worden, was niet gebeurt *Tijdens een stop eerst weer naar de winkel moeten bellen om te vragen naar de cijfers voor het slot, werd bij afgeven niet medegedeeld *De ondersteuning stopte er mee, ook na het vervangen van een 2e meegegeven accu. Dus ongeveer 7km zonder ondersteuning gereden. Kan je vertellen niet prettig met een bakfiets en een hond van 35kg erin. *Bij terugkomst krijgen we dus geen geld terug of een deel, maar een tegoedbon. Heel fijn als je de dag later weggaat! Al bij al een ZEER SLECHTE ERVARING met de Veluwe specialist. Zal de winkel NIET AANBEVELEN aan anderen. De klachten worden slecht afgehandeld met een tegoedbon. "
A Weeda over E-chopper:
10

"Hebben een e-chopper gehuurd en werden goed ingelicht. Leuk om gedaan te hebben, leuke route"
Ria Stomp over Elektrische fietsen:
8

"Was prima"
jeannette Berkel over Diversen:
10

"geweldig geholpen, super vriendelijk en goede uitleg,.en wat een ervaring de veluwe route met de e chopper,.wat een dag, komen zeker nog eens terug"
Richard sosef over Elektrische fietsen:
8

"Qua ondersteuning wel betere E-bikes gehad !"
Noêle Schuur over E-chopper:
9

"We vonden het erg leuk. Hebben alleen de borg nog niet teruggestort gekregen."
Carel Van den Boom:
3

"Een keer was grappig maar niet meer. Klein en bijzondere plek. Ook veel zwerfafval in het doolhof. Dit ook mondeling aangegeven."
Ita Stender over Klootschieten:
7

"Route was te lang voor ons om binnen de tijd af te lopen, moesten afsnijden. "
Janneke Klok:
8

"Kids hebben zich uitstekend vermaakt. Vriendelijk personeel!"
dhr J.g Van de kuilen over E-chopper:
6

"Jammer dat de accu op het laatst het niet meer deed. "
Nicole Van Dorsselaer over Fort Vertier:
9

"Leuke activiteit voor kinderen!"
Jenny Ringnalda over E-loopfietsen:
2

"Jammer dat we een reserve accu meekregen met een verkeerde sleutel. Daardoor twee km mijn schoonzoon voortgetrokken. Heel jammer dat er geen excuses van de medewerkers kwam. "
Sander Ernst over E-chopper:
6

"Mogen wel wat meer opdrachtjes zijn"
T. van der Kaaij over Diversen:
3

"Alles was: heb ik niet , kan niet bepaald niet klantvriendelijk."
P Weites over Elektrische fietsen:
10

"Het was perfect geregeld. Door zware buien regen was ik te laat maar personeel is netjes op me blijven wachten."
Martin van Driel over Elektrische fietsen:
8

"Vriendelijk personeel, goede fietsen en een ruim aanbod voor andere activiteiten."
Miranda De Gier over E-chopper:
10

"Wij hebben echt een super leuke middag gehad met elkaar en zullen dit ook zeker aanraden om te gaan doen wanneer je in Otterlo bent! "
Wim Westra over E-loopfietsen:
8

"Normaal geven we altijd een 10 vandaag is het een 8 we stonden met een lege accu midden in de bossen. Gelukkig waren ze redelijk snel met een nieuwe accu gearriveerd en kregen we een zakje chips. Erg aardig! Persoonlijk hadden we verwacht dat bij terugkomst een extra tegoed bon zouden krijgen we hebben toch redelijk veel problemen gehad met een lege batterij ( reed heel langzaam, kwam een heuvel niet op moest je echt afstappen en toen het helemaal leeg was nog eens 2 km met een onhandige loopfiets bergop gelopen naar een ruimere plek voor andere fietsers niet tot last te zijn. Komen we nog eens terug? Zeker dit houd ons niet weg het is veel te leuk en mooi. "
Mark Kroes over Fort Vertier:
7

"Leuk park, kids hebben zich prima vermaakt. Papa kon zelf niet meedoen want ik was niet lenig genoeg :)"
Hoornweg over Diversen:
9

"Waren wat laat met reserveren, maar weer super geregeld! We hebben een heerlijke middag gehad, dank jullie wel weer. Tot de volgende keer."
M. Zittema over Diversen:
7

"Jullie bieden bakfietsen aan geschikt voor honden. Dat viel tegen, de bakfiets was niet echt fijn voor de hond. Geen instap mogelijkheid ( deurtje is eigenlijk gewoon noodzakelijk bij grotere honden) dus moesten we tillen ( 38 kg!). Ook het bankje dat er in zat maakt de ruimte aanzienlijk kleiner. Misschien is het handig op als je aangeven kan of je kinderen of hond meeneemt? En bij hond welk formaat? Zodat de bakfiets aangepast is. Ook een antislipmat ontbrak. Ook heb ik van te voren en bij ophalen geïnformeerd naar losloop mogelijkheden langs de route, helaas konden jullie die informatie niet geven. En wat verteld werd klopte niet. Zou een fantastisch service zijn als dat ook tijdens de rit, of van te voren, aangegeven kan worden."
mevr J Hamilton over E-chopper:
8

"De app lijkt niet van toegevoegde waarde"
dhr G van Steeg:
9

"Prachtige route en goede organisatie"
mevr P van Steeg-van Davelaar:
9

"Prachtige route en goede organisatie"
RW Robeerst over Diversen:
8

"Vriendelijk personeel. De route volgens de genummerde knooppunten vind ik persoonlijk lastiger te volgen om lekker ontspannen te fietsen ipv via Google maps... Dat hebben we uiteindelijk maar gedaan en genoten van de mooie omgeving "
K. Gaasbeek over Diversen:
9

"Zeer positief, 3de keer huren bij de Veluwe Specialist 2x in Otterlo 1x in Harderwijk. Allen keren met plezier binnen gelopen en tevreden huiswaarts gekeerd. Vriendelijke medewerkers, leuke routes, goede fietsen en accu’s. Kort om voor herhaling vatbaar. Ga zo door. "
mevr A Mittelmeijer over E-chopper:
10

"Super leuk om te doen en goede uitleg en beschrijving van route"
Mariska Bergstra over Diversen:
9

"De fietsen waren goed en de medewerkers waren vriendelijk en namen de tijd om uitleg te geven. De route was goed aangegeven. Zeker voor herhaling vatbaar. "
Irene Zuijderduijn over Diversen:
9

"Super leuk om te doen, vind wel dat de spatborden erg rammelde op de onverharde en minder goede paden. Paar jaar terug toen de e scooters nog nieuw waren had ik die ervaring niet, das het enige minpuntje , de we zo erg veel herrie maakten en dat vind ik toch jammer je ervaart het bos zo minder en de mede weggebruikers zijn er ook niet zo blij mee."
Serina Jansen-Eijkenboom over Elektrische fietsen:
9

"Goed, lief, duidelijk personeel. Makkelijk te instaleren app met de routes en de knooppunten erop vermeld. High lights stonden erbij. Helemaal fantastisch "
mevr E.S. Luijten over E-chopper:
8

"We huurden 2 e-choppers, waarvan er eentje bij de start al gelijk niet werkte. Deze mochten we netjes inruilen voor een nieuwe. Onderweg nog wel bij beide e-choppers wat haperingen (gas deed het soms niet), maar al met al een mooie tocht gereden. Met een app konden we de route makkelijk volgen. Onderweg was er nog tijd voor een drankje bij Boerderij/Theeschenkerij Mossel"
Van Oosten over Elektrische fietsen:
8

"Vriendelijk en snelle service "
Schel over E-chopper:
10

"Prima geregeld en mooie routes "
Inge Smit over Diversen:
9

"Alleraardigste medewerkers!"
Peter Dedeurwaerder over Diversen:
4

"Matige kwaliteit fietsen. Één van de gewone e-bikes had als gebrek dat de batterij steeds los kwam waardoor de ondersteuning telkens uitviel. De elektrische bakfiets rammelde enorm, daarnaast was het sluitsysteem voor de regenhoes stuk. Toch een beetje teleurstellend. "
Edith van de Water over Fiets huren:
9

"We zijn vriendelijk geholpen en de fietsen waren uitstekend"
Gunter Tijdink over Fiets huren:
9

"Prima, degelijke dienstverlening"
G.M. Lock-Baardman over Elektrische fietsen:
7

"ik ben bang dat het volgend jaar niet meer verantwoord is in de bossen en heidevelden, vanwege de wolf. Er komen er steeds meer, steeds meer roedels, en het is al bewezen dat het roofdier echt zo schuw niet is. Het dier is streng beschermt, met verstrekkende gevolgen, helaas! Een goede vriendin van mij is vorige week in de buurt van Otterlo op haar fiets enige tijd nagezeten in de bossen door het roofdier, ze heeft de schrik nog in haar benen. Gelukkig kwamen meerdere fietsers, anders had ze het niet naverteld."
Frank van Beek over Elektrische fietsen:
10

"Perfecte fietsen en goede instructies"
mevr M.E. Hezel over E-chopper:
8

"De medewerkers waren erg vriendelijk en denken met je was een zeer fijn contact."
Roald Doornekamp:
5

"Hier en daar wat achterstallig onderhoud, en best wel ingewikkeld voor jonge kinderen (die hulp nodig hebben bij de spellen die gespeeld worden). Wij waren er met een uurtje wel klaar mee.."
Ilse Groen over E-loopfietsen:
8

"Lopifiets gehuurd. In het begin is het erg wennen, maar gaandeweg wordt je steeds zekerder en ga je vol "gas". De tijd had van mij langer gemogen om meer rust te hebben om ergens te gaan zitten of foto's te maken."
Jeroen koelewijn over Mountainbike L t/m 1.85m:
1

"De MTB baan was heel erg mooi. Alleen doordat de fiets zo slecht was konden we hier niet van genieten. De tandwielen waren helemaal versleten. Dus als je een heuvel op fietste sloeg je ketting over en moest je afstappen. Daarnaast schakelde de fiets uit zichzelf dus je kon niet vertrouwen op de versnellingen. "
Josien Gussenhoven over Fiets huren:
8

"Aardig, slim en vrolijk! "
Marijke Polinder:
10

"We hebben hier ons kinderfeestje gevierd! Een groep jongens en meiden van 9 jaar! Ontzettend leuk vonden ze het! Je krijgt anderhalf uur de tijd, maar dit was zelfs nog te kort :) Zeker een aanrader!"
Jelle Reitsma over Diversen:
5

"Activiteiten hebben wij niet aan gedaan (dus dat cijfer geldt niet) we hebben fietsen gehuurd, duidelijke uitleg gekregen! Fietsen waren prima en toen we met een lege accu in Hoenderloo waren de medewerkers die daar toevallig waren (winkel is gesloten na augustus) zo aardig om deze om te ruilen. Prima bedrijf!"
C.N/Chantal de Graaf over Diversen:
6

"Erg leuk om e-copperste huren. Mooie route! Heerlijk kunnen genieten van de natuur. "
dhr R Bal:
9

"Dikke prima, goede ontvangst en uitleg. Mooie route aan hand van de app gereden!"
Ellen Nootenboom over Diversen:
10

"Een super leuke middag gehad"
dewi van den bergh over Fort Vertier:
8

"was een leuke dag de kids hebben zich vermaakt "
Wessel Steenbergen over Diversen:
10

"Superleuke dag gehad! We werden goed ontvangen, instructies waren duidelijk en de medewerker gaf ons een leuke route mee."
mevr Sgec Van der vlies over E-chopper:
10

"Het was de eerste keer voor ons. Het was alsof je op een motor reed zo zag de E-Chopper eruit. Helemaal top! Genoten en voor herhaling vatbaar!"
X Otter over Diversen:
4

"Geen prettige fietsen, problemen met bijna alle fietsen en in begin al twee om moeten ruilen door lekke band bij vertrek en ketting die niet goed zat. Instructie erg slecht en niet passend bij alle fietsen, die verschillend waren in de groep. "
mevr Verna Abbo over E-chopper:
10

"Fantastische dag gehad. Het weer werkte ook uitstekend mee. Heerlijk getoerd door een prachtige omgeving. Enige minpuntje was de drukte op de fietspaden. "
Michel ter Braak over Diversen:
8

"Erg leuk om te doen, ook een erg leuke route gereden. Maar de batterijen die we meekregen waren al half vol toen we vertrokken. We hadden wel twee reservebatterijen mee, maar ook die bleken niet vol. Al met al hebben we dus 4 batterijen leeg gereden. Gelukkig konden we geduwd worden door e-choppers, anders hadden we een half uur in de bloedhitte moeten wachten tot er nieuwe batterijen geleverd zouden worden. 2 van de 6 e-loopfietsen hadden een lege batterij. "
Theo van Eeuwijk over Diversen:
8

"Wij zijn buitengewoon vriendelijk geholpen en ondanks ik zelf feitelijk een hekel heb aan fietsen was dit een fantastische dag. De fietsen gingen als een speer, de mijne rammelde een beetje maar daar is ook alles mee gezegd. Ons werd route Bos en Hei geadviseerd en de dame in kwestie heeft daar volledig recht aan gedaan. Een prachtige toch dwars door de bossen met als verrassing de purperen hei zoals het liedje ooit zegt. Kortom, absoluut voor herhaling vatbaar. "
Alle Minnema over Elektrische fietsen:
10

"Prima fietsen, aardige behulpzame medewerkers.Aanrader!"
Ruben De poel over E-chopper:
10

"Leuke en spontane mensen, alles zeer goed georganiseerd, vooral met de app en aanvullende informatie. De scooter stopte er onderweg helaas mee, door warmte oid. Binnen 5 minuten konden we weer verder op een vervangende scooter, kortom, snelle service, erg goed georganiseerd en leuk personeel! "
Henk Van De Nes over Elektrische fietsen:
9

"Goed materiaal en zeer vriendelijk personeel! Gr Henk"
Cor Pauw over E-chopper:
10

"Al voor de 2e keer onderweg storing gehad met de accu. Laatste keer is er geen uitleg gegeven over het noodnummer in de App."
Marjolein greve:
1

"Sorry vond het wel leuk maar voor half uurtje"
K Post over Fiets huren:
9

"Prima service"
Jolanda Cuperus over Diversen:
10

"Hele leuke fietstocht gedaan met elektrische fietsen. We hebben genoten"
Lianne wisman over E-chopper:
10

"Ontzettend leuke e-chopper tour gedaan! Tip voor de medewerkers is om even aan te geven hoeveel tijd je onderweg hebt voor de pauze! Dat wij door een te kange pauze iets te laat terug kwamen was gelukkig geen probleem. Route is fantastisch vooral nu de heide zo in bloei staat!"
Sabrina De vries over Fort Vertier:
9

"Leuke plek voor een feestje! De kinderen vonden het erg leuk en het personeel is ontzettend vriendelijk!"
Marjan van Schaik over E-chopper:
10

"Super leuke activiteit, echte aanrader. Mooie tour over de Veluwe, afwisseling van bos, heide en boerenlandweggetjes. App meldt leuke wetenswaardigheden, ook bezoek aan schaapskooi is erg leuk."
Caroline Moshagen over E-chopper:
10

"We hebben een onvergetelijke middag gahad op de E-chopper. Het was een mooie route over de veluwe met voldoende punten waar je even kan stoppen."
Dirk Verhoeff over Diversen:
8

"Instructies over het gebruik van de e-bikes had duidelijker gekund. Misschien essentiële instructies op papier zou helpen. "