Veluwe vanuit de lucht


De Veluwe kun je op verschillende manieren verkennen. Op het land per elektrische fiets, Twizy, Fatbike of per Loopfiets. Op het water per sloep of surfplank, maar het leukst is natuurlijk om de Veluwe vanuit de lucht te bekijken!

Met een sportvliegtuigje over de Veluwe vliegen is natuurlijk wel enorm gaaf! Je stijgt op en vliegt over Paleis het Loo en Radio Kootwijk. Je ziet Flevoland en de hele provincie Gelderland vanuit de lucht met de groene bossen, paarse heiden en prachtige zandverstuivingen.

Een andere manier om de Veluwe vanuit de lucht te ontdekken is per helikopter. Een aantal dagen per jaar kun je exclusieve tickets kopen waarmee je per helikopter over de Veluwe vliegt. Een andere spectaculaire luchtervaring is de Veluwe bekijken vanuit een luchtballon. Een bijzondere belevenis die je niet mag missen!

En natuurlijk kun je de Veluwe ook nog vanuit een boom bekijken. Zo kun je in Klimbos Garderen vanaf 25 meter hoogte richting het Veluwemeer kijken. Een spannend uitje en activiteit voor het hele gezin!

Hou je het liever laag bij de grond? Ga dan Fatbiken, E-Steppen of Twizy rijden op de Veluwe.

Allemaal unieke manieren om de Veluwe te verkennen! Bekijk alle andere mogelijkheden bij de Veluwe Specialist.


De leukste activiteiten op de Veluwe:


Mini Cooper
Activiteit / Dagje weg Mini Cooper op de Veluwe
Rondvlucht
Activiteit / Dagje weg Rondvlucht op de Veluwe