Paardrijden Veluwe


Op de Veluwe zijn in totaal wel 500 km aan ruiterpaden te vinden. Wanneer je een onvergetelijk ervaring wilt hebben, ga dan voor een buitenrit te paard. Bij de manege kun je aangeven of je wel of geen rijervaring hebt. Zij zorgen er dan voor dat je het juiste paard krijgt, waardoor je tijdens het paardrijden op de Veluwe optimaal kunt genieten.

Heb je geen ervaring met paardrijden? Dan rijdt er een ruiter van de manage met je mee en dwaal je samen over de Veluwe. Een buitenrit te paard wordt daardoor heel exclusief en geeft je een onbeschrijfelijke ervaring!

Heb je wel ervaring met paardrijden? Dan krijg je uiteraard een paard mee dat je makkelijk onder de knie krijgt. Ook in dit geval gaat er iemand van de manage met je mee om de Veluwe samen te ontdekken.

Paardrijden met vriendinnen of met een groep is ook een optie. Natuurlijk kijken we dan ook welke paarden het meest geschikt zijn. Een uitje op de Veluwe gecombineerd met een buitenrit, als ervaren of onervaren ruiter, dat mag je niet missen!

Wil je andere suggesties bekijken om de Veluwe te verkennen? Kijk dan wat de Veluwe Specialist nog meer te bieden heeft.


Boek jouw buitenrit te paard over de Veluwe:


Buitenrit te paard
Activiteit / Dagje weg Buitenrit te paard op de Veluwe