Elektrisch mountainbike zuid Veluwe


Altijd al elektrisch willen mountainbiken op de zuid Veluwe ? Combineer verschillende routes en geniet van de prachtige heide en bosrijke omgeving. Samen met wat vrienden, collega’s of het gezin dwars door de bossen scheuren! Vanaf het dorp Otterlo zijn er genoeg verschillende routes te vinden waardoor het voor iedereen mogelijk is om te fietsen.

Met de elektrische mountainbike is geen enkele berg of modderpoel te gek. Zonder enorme inspanning trotseer jij elke helling en geniet je van de prachtige natuur. De Mountainbike route Ede is voor zowel beginners al gevorderden een mooi parcours. Met een lengte van wel 36,4 km kom je langs de leukste horecagelegenheden, de mooiste heide en de uitgestrekte zandvlaktes.

Wil jij een elektrische mountainbike huren? Kom langs bij de Veluwe Specialist in Otterlo! Bekijk in de winkel welke route voor jou geschikt is en ga er op uit. De elektrische mountainbike heeft verschillende standen waardoor ieder persoon kan genieten van de Veluwse natuur. Een mountainbike tocht vol hoogteverschillen, bos, heide zandverstuivingen en zandafgravingen. Veel succes!

Huur een mountainbike in Otterlo bij de Veluwe Specialist:


Mountainbiken
Activiteit / Dagje weg Mountainbiken op de Veluwe
Kinderfiets huren
Activiteit / Dagje weg Kinderfiets huren op de Veluwe